Предстоящи събития – Онлайн медитация: Интеграция на Божествената Майка / Богинята Майкa – ЦЕНТЪР ЗА ДУХОВНО ЗДРАВEПредстоящи…

9
Добави коментар
3LChange
3LChange

Малцина знаят, че Божествената Майка в нейния най-висш аспект, както и Божественият Баща, доскоро не бяха присъствали на нашата планета. Винаги е съществувала женската енергия, както и мъжката, разбира се, но те са били земните отражения на небесните Майка и Баща Бог. Не много култури по света са имали контакт със звездните и галактическите аспекти на божествените енергии от двата полюса, но за това пък, възнесените учители и просветлените същества от всички епохи винаги са присъствали и са се опитвали да закрепят тази липса на връзка. Разликата в енергиите между земята, слънцето, галактиката, вселената и духовния свят до Източника е не толкова в самото качество, което винаги е Любов и Светлина или чиста, неопорочена съзнателност, а по-скоро в разширената перспектива и дълбочината на енергията, многоизмерните реалности, които включва, пълнотата й на битие и многообразие слято в единство.
Женската енергия или Божествената Майка, Майката Бог, Богинята Майка е разбира се, приемащият елемент на цялостта на Източника. Тя въплъщава най-ясно и отчетливо всепоглъщащата и безусловна любов, състрадание и нежно подхранване за всяко същество и във всяко същество. Без този аспект, светът, вселената, всичко, което е приело битие във форма не може да съществува, защото няма да има в какво да съществува. По този начин, Богинята възприема формата на Пространството, в което се раждат и съществуват нещата. Дори в индуизма, в тантра, има конкретна персонификация – Бхуванешвари, богинята на пространството. Тя е майка на вселената. В известен смисъл Бхуванешвари е навсякъде, защото навсякъде има пространство, независимо дали пълно или празно.
Високите нива на Богинята ще бъдат представени от Лейди Махатма, или като още я наричат – Ра Менора. Това е една от най-необходимите енергии за Новата Епоха и слезе при нас в началото на 90-те години на миналия век.

Сега ще имате удоволствието да се изпълните с нея и да пожънете своя потенциал от цялостност, който сте очаквали може би от хиляди или дори повече години.

Свабхава

Събитие на 3L Change и Vivamus

Водещи:

Самира Карина – Карина Бакалова

Кирил Цветков

За записване и подробности,моля пишете на лични съобщения към нашата страница, организаторите или на e-mail: [email protected]