Конкурси всякакви: Спечелете 100 кошници за закуска, 6 000 силиконови часовника и 77 000 магнитни бележника от Cappy

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 8 март 2015

Денят се познава от закуската smile emoticon Излез с приятел, поръчай 2 бутилки Cappy 250 ml в заведение и може да спечелиш награда веднага или да играеш за свежа кошница за закуска.

Участващите опаковки са всички вкусове на плодови сокове и нектари с марка Cappy в стъклена бутилка от 250мл.

С участие в промоцията може да бъде спечелена една от следните награди:

Ръчен силиконов часовник: 5 980 броя

Магнитен бележник: 77 740 броя

Кошница за закуска: 100 броя
За всеки две закупени стъклени бутилки наведнъж от участващите опаковки (всички вкусове на плодови сокове и нектари с марка Cappy в стъклена бутилка от 250мл), потребителят получава скреч карта на място от същия търговски обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

1. „часовник” – потребителят има право да получи един брой часовник на място в търговския обект.

2. „магнитен бележник” – потребителят има право да получи един брой магнитен бележник на място в търговския обект

3. Промо код (комбинация от 6 символа – цифри, букви или и двете), потребителят може да го регистрира на www.cappypromo.bg и да участва в тегленето на една от общо 100 броя кошници за закуска. При регистриране на промо код, участниците трябва да попълнят име, фамилия, телефон за контакт, E-mail адрес и адрес за получаване на наградата, и да декларират, че имат навършени 14 години, както и че са запознати и приемат Официалните правила на Промоцията.

7.3.1 На дата 09 март 2015 г. на случаен принцип ще бъдат изтеглени 100 печеливши кода. Спечелилите ще бъдат информирани по телефон, а имената им ще бъдат публикувани на сайта www.cappypromo.bg на 16 март, като всеки спечелил ще получи наградата си чрез куриер за сметка на Организатора в рамките на 2 седмици след провеждане на тегленето. При получаване на наградата, спечелилите трябва да предоставят печелившата скреч карта с регистрирания и изтеглен като печеливш код на куриера, доставящ наградата. При липса или отказ от предаване на скреч карта с печеливш код, наградата няма да бъде предадена на участника.

Всяка една кошница за закуска има следното съдържание: 2 броя продукти Cappy в опаковка от 1L, 1 брой плод ананас, 2 броя плодове ябълка, 2 броя плодове портокал, 4 броя кроасани без пълнеж, 1 брой нарязан пълнозърнест хляб (във вакуумирана опаковка), 1 опаковка мюсли, 1 опаковка твърдо сирене, 1 буркан мед и 2 броя стъклени чаши Cappy.

Организаторът си запазва правото да промени съдържанието на кошниците за закуска. Снимката на кошницата за закуска върху рекламните материали е само с цел онагледяване на наградата и съдържанието й е примерно. Съдържанието на наградната кошница е това, което е описано в правилата.

При невъзможност Организаторът да установи контакт със спечелил участник в рамките на 72 часа след изтегляне на победителите, въпросният участник губи правото си на награда.

Всеки един участник има възможност да спечели само една награда кошница за закуска.

Скреч карти, печелещи часовник или магнитен бележник, няма да могат да бъдат предявявани за награда в други участващи в промоцията обекти, различни от мястото на покупка, както и в по-късен момент от същия обект, където продуктът е закупен.

Общият брой скреч карти е 167 440 броя, като 5 980 броя от картите са „часовник”, 77 740 броя от картите са „магнитен бележник” и 83 720 броя от картите съдържат промо код.