Почистване на домове, офиси, хотели, вили, входове, магазини Варна, Добрич и района – Ксимена-Л

1
Добави коментар
varnaweb
varnaweb

Почистване на домове, офиси, хотели, вили, входове, магазини Варна, Добрич и района – Ксимена-Л
Давайки доверието си на нас, Вие получавате качество, професионализъм, спокойствие, индивидуален подход, отговорност и отчетност за извършените услуги. Ще Ви докажем, че можете да ни вярвате и да бъдем Ваш коректен партнъор. За допълнителна информация и изготвяне на ИНДИВИДУАЛНА оферта звъннете и попитайте.

МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ НА
ТВЪРДИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ
теракот, гранитогрес, мрамор, мозайка, паркет, ламинат, PVC и др.;Машини снабдени със специална система, чрез която се втрива препарат в настилката и се осъществява почистване в дълбочина, мръсотията, попила в настилката и заседнала между фугите, се отстранява и подът се полира.

МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ НА
МЕКИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ
мокети, килими, велтер и др.Високооборотни четкови машини и специални препарати, разтварят замърсяванията (пере и суши). В краен етап настилката се подсушава и няма нужда от изчакване за ползване. Подовата настилка изглежда чиста и свежа, а помещението ухае приятно.

УСЛУГИТЕ,
които Ви предлагаме

Машинно пране на мека мебел и тапицерии
матраци, дивани, фотьойли, табуретки и др.В дълбочина се отстраняват и най – упоритите петна, материята остава леко влажна. Извършва се чрез професионални машини (перящи и изсушаващи) и препарати.
Измиване на прозорци, огледала,
щори, врати и др.Извършва се с професионални почистващи машини, препарати и специалисти, с помощта на които бързо и ефикасно се отстраняват мазни участъци, насекоми и прах.
Цялостно обезпрашаване стени и таваниПочистването се извършва без да оставя следи по боята или тапетите и подобрява атмосферата в помещенията.