Конкурси всякакви: Спечелете 1800 плюшени играчки Малчета

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 15 март 2015

Продукти за участие в промоцията: тоалетна хартия с марка MALIVA с промоционален стикер на опаковката :
• MALIVA Tropical, Atlantic и Alpine 4 бр – с промоционален стикер
• MALIVA Tropical, Atlantic и Alpine 8 бр – с промоционален стикер
• MALIVA Tropical, Atlantic и Alpine 16 бр – с промоционален стикер

Награди: 1800 броя плюшени играчки – МАЛЧЕТА
Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, закупува артикул/и от участващите продукти на обща стойност от 3 лева или повече. След което потребителят може да заяви участие в специално разработен за целта интернет сайт чрез въвеждане на номера от касовата бележка или да го изпрати чрез SMS на кратък номер 1780. Всеки регистриран потребител има право да спечели само 1 награда в ежеседмично теглене. Печелившите се теглят всеки вторник /считано от 10.02.15г. до 17.03.15г./ , като в ежеседмичната томбола участват всички регистрирали се до този час потребители. Първото теглене ще се проведе на 10.02.15г, а последното на 17.03.15г.

В случай че участникът, се регистрира чрез интернет сайта на промоцията или чрез SMS на кратък номер 1780, той е длъжен да пази промо стикера от продукта/тите и касовата бележка от закупуването им през периода на промоцията, които ще му бъдат изискани при получаване на наградата.

Наградите ще се теглят на случаен принцип, чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници през целия период на промоцията. След заявка за участие на сайта на промоцията, всеки участник ще получи обратно съобщение дали се е регистрирал успешно. При регистрация на номер от касовата бележка с SMS, потребителите ще получат обратен SMS за потвърждение.

Наградите – плюшени играчки МАЛЧЕТА, ще се теглят всяка седмица /считано от 10.02.15г. до 17.03.15г./ всеки вторник от периода на промоцията по 300 играчки. Първото теглене ще се проведе на 10.02.15г, а последното на 17.03.15г.

Печелившите от тегленето ще бъдат публикувани до 48 часа на сайта на промоцията, както и ще получат SMS с информация как да получат наградата си. Всички печеливши получили SMS за спечелена награда, следва да се свържат на посочените в телефони в рамките на 5 работни дни за предоставяне на точен адрес за получаване на наградите плюшени играчки МАЛЧЕТА.

Наградите се получават, чрез куриер в срок до 30 /тридесет / дни от момента на потвърждаване на наградата. В случай, че на адреса, посочен от спечелилия участник няма никой, куриерът оставя бележка с посочени координати на най-близкия, на който до петия ден от датата на оставеното съобщение спечелилият участник може да си получи награда. Непотърсените до петия ден пратки се връщат от куриерската фирма на организатора на промоцията.

При получаване на наградата участникът следва да представи промоционалния стикер от закупените продукти , заедно с касовата бележка от направената покупка, направена през периода на промоцията: 01.02.2015 – 15.03.2015 г.