Ziaja kids душ гел и шампоан в едно

1
Добави коментар
LoraValcheva
LoraValcheva

От един месец насам в банята ми мирише на ванилов сладолед и бисквитки, може би дори поляти с мед и поръсени с кокосова захар. Мммм, пристрастяваща миризма, която прави къпането още по-голямо удоволствие, а аромата остава и се усеща на кожата известно време след банята. Душ гел и шампоан в едно – Ziaja Kids на полската марка Ziaja.

Какво казват от марката? Деликатна формула 2 в 1 /шампоан и душ-гел/, обогатена с Д-пантенол и нежни подхранващи агенти. Образува гъста пяна. Продукт, базиран на съставки от естествен произход. Не изсушава кожата. Нежно измива детската кожа. Подхранва косата и предотвратява заплитането й. Подходящ продукт за деца над 3 годишна възраст. Продукт, тестван под контрола на дерматолози и педиатри. pH balancedМоите впечатления от Ziaja kids душ гел и шампоан в едно:

Нежен душ гел, който не изсушава кожата.
Кремообразна консистенция, която не е прекалено гъста или прекалено течна.
МИРИШЕ УНИКАЛНО!!! 😀 Ванилов сладолед и бисквитки казват от Ziaja, точно! <3
Измива много добре кожата.
След душ oставя кожата мека.
Като шампоан го пробвах само веднъж, когато пътувах и реших да не трупам багаж с хиляда шишенца. Свърши ми работа – изми ми добре косата, не я изсуши, не усетих да се омазнява по-бързо. Няма никакви допълнителни екстри, разбира се, като повече обем или по-лъскава коса, но не съм се и надявала. Мъжът ми е с чувствителна кожа на главата и усети изсушаване на скалпа и сърбеж, така че за сух скалп не е окей. А дали предотвратява заплитането не мога да кажа, защото винаги използвам балсам за коса и олио за връхчета, които вършат тази работа.
Шишенцето е много сладко! Като цяло обожавам дизайна на продуктите на Ziaja (поне тези, които съм видяла досега). Етикетите са много изчистени и стилни, а серията Ziaja kids е толкова сладка.
Харесва ми, че е 2 в 1, много е удобен за път, а и моят мъж също харесва миризмата, така си спестяваме още повече място в багажа. Ако имате деца (каквото е и предназначението на продукта) ще можете цялото семейство да го ползвате! Ама каква идилия! 😀 😀

Съставки: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Styrene/Acrylates Copolyrner, Coco Glucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid

Ziaja kids – душ гел и шампоан в едно – цена около 6лв за 400мл.