Как да се облечем за първа среща

1
Добави коментар
joy88
joy88

Когато дойде моментът на първата дългоочаквана среща, всяка жена се чуди какви дрехи да облече, какви да са обувките, каква да е прическата и т. н.

При мъжете изборът на дрехи е по-лесен. За тях един костюм е напълно достатъчен, докатото за жените нещата са малко по-сложни. Изборът на тоалета зависи от плановете за вечерта.

Ако ще ходите на кино или за разходка, ще трябва да се облечете в по-ежедневни дрехи – пола и блуза,  или семпла рокля, или сако и панталон, или хубави дамски дънки.

Ако срещата е в някое кафе, изберете дневна класическа рокля. За ресторант е подходяща вечерната рокля, чиито акцент е съсредоточен върху гърба, раменете или гърдите. Този избор е идеален и за други случаи, като театър или опера, например, където дамските дънки и панталони са неприемливи.

След избора на дрехите идва ред на обувките.

Обувките са много важна част от тоалета и не трябва да ги пренебрегваме. Заложете на класически модел, защото са подходящи за всякакви случаи. Те трябва да са изчистени и не прекалено високи.

След като сте избрали правилният тоалет, обърнете внимание на прическата и грима.

Косата трябва да съответства на дрехите. Ако тоалетът е официален, то и прическата трябва да е такава. Не върви да облечете официална рокля, а косите ви да са разпилени във всички посоки. Дори да не сте в официални дрехи, прическата ви трябва да е стилна и семпла.

Гримът също е важен. Той изразява погледа ви. Но не бива да прекалявате с него. По-лекият грим е подходящ за през деня, а по-тежкия за вечерно време. Не прекалявайте с фон дьо тена и пудрата. Ще изглеждате още по-прекрасни, ако сте по-естествени.

Не забравяйте парфюма, но не този тежкия.

Усмихвайте се и бъдете уверени в себе си. Мъжете харесват приветливи и уверени жени.