Захари Бахаров играе вожд на канибалско племе в новия сезон на „Игра на тронове“

1
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Захари Бахаров успя да си спечели роля в най-гледания сериал в света „Игра на тронове“. Българският актьор се превъплъщава в образа на вожда човекоядец Лобода от племената, се вижда в сайта imdb.com.

Снимка с кадър от участието на Бахаров първи разпространи сайтът за рок и метъл ревюта Today’s Metal Bulgaria на стената си във Фейсбук.

Новият пети сезон на хитовия сериал ще започне да се излъчва на 13 април тази година, но епизодът с нашия актьор е 8 подред и ще излезе чак на 7 юни. В него ще видим Бахаров в образа на Лобода – 40-годишен магнар (водач) на кръвожадното племе канибали Тен, живеещи отвъд Вала (стената). Лобода заема мястото на техен предводител, след като Джон Сняг убива в края на 4-и сезон предишния магнар Стир.

Захари Бахаров е спечелил кастинга, тъй като се е вписал отлично в описанието на търсения за образа актьор. Продуцентите са търсели източноевропеец или руснак, или поне някой, който може да докарва източноевропейски акцент. Той е трябвало да бъде плешив или обръснат, с атлетична фигура и в добра форма.

Героят на Бахаров има дълга сцена с главни герои в сериала, в която се обсъжда боен план. Снимките с Бахаров са се провели на 5 ноември м.г. в Северна Ирландия, пише още OFFnews.bg.

Захари Бахаров, който нашумя в родното кино покрай участието си във филма Zift и сериала на БНТ „Под прикритие“, успя да си осигури редица роли в продукции с водещи холивудски актьори като Джордж Клуни, Мат Деймън, Колин Фарел и др.