Захари Бахаров с роля в новия сезон на Game of Thrones

1
Добави коментар
krasenk
krasenk

 

Захари Бахаров е сред участниците в петия сезон на култовия сериал на HBO Game of Thrones (Игра на тронове). Българският актьор влиза в ролята на Лобода, член на племето Ден, дивашки клан от канибали, чийто водач Стир беше убит от Джон Сняг в четвърти сезон, показва справка във филмовия сайт imdb.com.

Звездата от „Под прикритие“ видяхме и в наскоро изтеклия трейлър на новия сезон на сагата, базирана на поредицата на Джордж Р. Р. Мартин A Song of Ice and Fire („Песен за огън и лед“).

Първият епизод от новия сезон ще бъде излъчен на 12 април.

Game of Thrones е най-популярният сериал в историята на филмовия канал HBO. Кървавата поредица задмина предишния лидер „Семейство Сопрано“ по зрителски интерес, след като епизодите от четвъртия сезон на сериала бяха гледани средно от по 18,4 милиона души, което подобри рекорда от 18,2 милиона, поставен от „Семейство Сопрано“ през 2002 година.

Game of Thrones оглави за трета поредна година и класацията за най-теглени нелегално телевизионни програми. По данни на TorrentFreak през 2014 година епизоди от сериала по книгите на Джордж Мартин са били свалени незаконно около 8,1 милиона пъти.

Източник: Dariknews.bg