Да си намериш работа в успешна компания

2
Добави коментар
Sima
Sima

Wednesday, January 14th, 2015,
by
Dustelina

Когато братовчедка ми си търси работа първо гледа дали обявата е адресирана от голяма фирма и едва след това изпраща автобиография.

И с право. Днес много фирми от малкия и среден бизнес не предоставят добри условия на труд. Стеснена почивка, работа, която създава допълнителни часове без предвидено заплащане, което пък от своя страна води до недоволни служители и лоша работна среда. А нали знаете – дори работата да не ви е присърце, делникът е песен, ако екипът е чудесен.;) Обратното няма да го коментирам.

Но как да разберем дали колективът е сплотен, а ръководителят коректен? За добро или не дотам повечето хора търсят информация в мрежата. Така правим и ние.

Последният път, когато братовчедка ми дойде у дома, заедно разглеждахме обявите за работа. Спирахме се само на тези, които предлагаха твърдо заплащане, социална политика за служителите и ни бяха известни на пазара. Отсявайки, стигнахме до ЕОС Матрикс. Немското лого нямаше как да не привлече вниманието ни. Едва ли има някой в бизнес средите, който да не е чувал и за Райна Миткова-Тодорова – ръководител на ЕОС Матрикс и ЕОС Сървисис и председател на Асоциацията на колекторските агенции у нас.

Колекторският бизнес не винаги е бил тачен по нашите географски ширини, но отношението към него се попромени откакто мнението на Райна Тодорова стана значимо и търсено от медиите. Деликатната бизнесдамата сама по себе си допринася за добрия европейски имидж на Асоциацията и компаниите, която управлява. Интересът ни към ЕОС Матрикс и ЕОС Сървисис видимо се повиши.

От още от няколко места прочетохме и положителни отзиви за професионализма и умението на служителите им. Везните наклониха и като попаднахме на изказване на Райна Тодорова в сп. „Форбс”, където споделя, че бизнес се прави с желание и любов. Сайтът на ЕОС също вдъхва доверие. По всичко изглежда, че компанията е читава и братовчедка ми изпрати документи. Много скоро я извикаха на интервю. С ентусиазъм ми разказа добрите си впечатления от посрещането, отношение на служители и чудесната работна обстановка, която е успяла да забележи за краткия си престой там.

Сега чакаме резултати. Много се надява да я одобрят.

Google+ Comments

EOS Matrix, EOS Services Bulgaria, добри условия, доволни служители, ЕОС Матрикс, ЕОС Сървисис, професионализъм, Райна Миткова-Тодорова, Райна Тодорова, социална политика, търсене на работа, фирма,
Истории
RSS 2.0

leave a response here |

Trackback