ШОК! Симеон заплаши Мариана Векилска с …

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Симеон заплаши Мариана Векилска с раздяла!
От kliuki.bg научихме, че отношенията между Симеон и Мариана Векилска са страшно обтегнати последно време, а връзката им претърпява сериозна криза.

Както знаем, Мариана Векилска винаги е била работохоличка и поставя работата си преди всичко. Това обаче е на път да съсипе дългогодишната ѝ връзка със Симеон. Оказа се, че двама в последно време не спират да се карат заради липсата на свободно време, в което Векилска да обърне

Advertisement:

Advertisement:

внимание на Колев. Точно с тази липса на време, в което да са заедно, той оправда преди време и изневярата си, с която страшно много нарани Мариана, но тя му прости и сега двамата са си по-верни от всякога. Последно време обаче, Мариана е оставила мъжа си без никакво внимание и той съвсем сериозно ѝ обявил, че ако продължава така ще я напусне.

На Колев му било изключително трудно вече да издържа тази липса на разговори между тях, а за интимности не можело и дума да

става. Дори имало дни, в които Мариана и Колев изобщо не се виждали, въпреки че живеят заедно, защото Мариана се прибирала и си лягала, а той в същия момент ставал за работа. Според близки на Мариана и Симеон, той нямал право да ѝ се сърди, обаче, защото още като се запознал с нея му е било съобщено, че тя е работохоличка и той ще трябва да я приеме такава. Явно обаче липсата на женска ласка и внимание му идват в повече и той е започнал да се замисля сериозно за раздяла.