Вижте голямата сила на сънищата и за какво ни предупреждават те! Част- I

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Вярвате ли в силата на сънищата или сте от скептиците, за които те нямат никакво значение? Простата истина е, че няма човек, които да не сънува, просто всички ние, не винаги успяваме да запомним сънищата си. Последните, от своя страна, винаги носят някакво послание, независимо дали вярваме или не. Просто посланието, не винаги е лесно за разчитане и разтълкуване!

Всъщност сънищата имат голяма сила, да ни посочват правилният път или да ни предупреждават за наближаващи промени, опасности или възможности. Още древните хора са се осланяли на сънищата, като един вид интуиция. Много велики царе и императори са събували съдбовни сънища, които са им предсказвали успехи или провали.

Advertisement:

Именно, на тяхната база те са вземали решения за бъдещите си действия!

Сънищата на човек, обаче, повечето пъти изглеждат доста объркани и нелогични. Всъщност, логика има, разкриват от bgnow.eu, само трябва да я потърсим! Образите в сънищата винаги са многопластови, затова човек не трябва да се хваща за привидният им смисъл! Сънят говори с езика на намеците, поради това много често може да Ви се присъни метафора или крилата фраза. За да сте наясно какво Ви намекват сънят Ви е добре да се снабдите със съновник. Избирайте го внимателно, обаче, тъй като на пазара има прекалено много, прекалено повърхностни съновници, с грешни тълкования!

Много отдавна е ясно, че сънищата не са

никак разнообразни. Повечето хора, спейки виждат едни и същи образи, най-разпространеният от които е дрехата. Едва ли на някого не му се е случвало да сънува, че е облечен в нови дрехи или пък, че е гол. Дрехите символизират положението на човек в обществото и неговият имидж. Това означава, че присънването на дрехи може да има различно значение – от бъдещи успехи, до бъдещи падения. Най-лесно може да разберете значението ако обърнете внимание на емоциите си, докато сънувате. В случай, че се чувствате добре, това вещае успехи, дори и да сте гол, но ако се чувствате притеснени, дори от малкият детайл на скъпият костюм, с който се сънувате, това може да означава бъдещи проблеми с репутацията!