Мария се появи с прозрачен тоалет на участие! Видяха ѝ се моцарелките!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Броени дни, след като поп-фолк певицата Мария сбъдна мечтата си да се окичи в фамилията Гушерова, тя успя да направи първият си, фамозен гаф! Новоизлюпената госпожа, която обича да демонстрира с повод, а и без такъв, колко е стилна и каква висока класа притежава, излезе почти дибидюс на сцената, по време на свое участие, отбелязват колегите от hotarena.net!

Уж премерената и стилна Мара, показа на всички присъстващи в заведението, с какво преди години отваряше бира! Да,

Advertisement:

точно така! За изявата си, певицата се бе спряла на привидно стилен черен потник. Стилен, ама друг път! Осветена от прожекторите дрешката изведнъж стана прозрачна и разкри оскъдният сутиен на Мария, който не можеше да побере и половината от моцарелките и!

В резултат на модното решение на госпожа Гущерова, всички видяха с какво се забавлява любимият и, в спалнята! Дали ефекта е бил търсен или не, можем само да гадаем. Мъжката половина от аудиторията, обаче определено успя

да оплакне окото в силикона на Мара.

И все пак, след като Мария Гущерова има претенции да бъде модна икона, подобни избори на тоалет са доста неприемливи. Все пак, присъщо на модните икони е да демонстрират сексапил, без да се разголват, а Мара направи точно обратното – извади всичко на показ! Като се има в предвид, че фамилия Гущерови, в действителност са хора с положение и класа, би било редно певицата се съобразява с това и да не подкопава имиджа на новата си рода!