Кого запомниха американците от Супербоул 2015?

5
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

21-годишният модел Шарлот Маккинли от Орландо, Флорида, стана последното „бургер момиче“, прочуло се с реклама в САЩ.

Маккинли участва в кратко и не особено идейно, но явно запомнящо се рекламно видео на веригата за бързо хранене Carl’s Jr., излъчено в най-гледания телевизионен ефир в Щатите за годината – финалът на американската футболна лига Супербоул. Тази година той събра едновременно пред малкия екран 114,4 млн. американци. 

Маккинли успя да грабне вниманието и да бъде запомнена като новия рус модел с голям бюст и изкусително излъчване от типа на Памела Андърсън, който се хареса в Америка, посочва Business Insider. Външният й вид наподобява до голяма степен този на манекенката Кейт Ъптън, която също стана известна с появата си в Супербоул реклама в Щатите, включително в кампания на автомобилен производител.

Маккиинли следва стъпките на Парис Хилтън, модела на Victoria“s Secret Нина Агдал, Кейт Ъптън, Катрин Уеб, Емили Ратайковски. За Шарлот се знае, че е напуснала гимназията си във Флорида след като била тормозена от съученички заради големия й естествен бюст като дете. Страда от дислексия. В момента живее в Лос Анджелис. Веригата бургери я избира след като преглежда интервю с нея по телевизия „Фокс“ и профила й в Instagram, където има над 274 000 последователи. 

След появата си по телевизията вече е била поканена за други рекламни проекти. 

Ето и видеото с нея, което я прави известна.  

Други новини, рекламни похвати и умни кампании от парада на рекламата в Америка Супербоул 2015 може да прочетете в рубриката ни за маркетинг.