Годишен Хороскоп на Зодия Водолей за 2015 г.

37
Добави коментар
myonlink
myonlink

Зодия Водолей (21 януари – 19 февруари) хороскоп за 2015 година

Вашата 2015 година е много особена. Веднъж, защото Сатурн като втори управител на знака изисква да творите само положителна карма. Втори път, защото от вас се изисква през цялата година да сте толерантни към околните, да не сте обидно критични и да не прекалявате с изискванията към тях. Да не сте прибързани. Да не надскачате възможностите си, въпреки че това добре го можете, за да избегнете преумората и изтощението, които ще ви извадят за дълго от нормалното русло на вашия делник. Ще изпитвате желание да налагате мнението си. Ще вярвате, че единствени вие сте правите и е излишно да се съобразявате с изискванията на обществото. Запомнете, че по този начин може само да блокирате поредния си успех както в личния, така и в професионалния си живот.
Не прекалявайте с опитите да спорите. Полезно е за вас, ако възприемате знанията и опита на по-знаещите и можещите, без да се чувствате унизени. За ваше успокоение вие сте от малкото представители на зодиака, които не се притесняват да питат и да казват, когато нещо не знаят. Все се стремите да се обогатявате с нови знания, но не забравяйте да проверявате за тяхната достоверност. Приятно ви е да се срещате с корифеи в интересуващата ви интелектуална сфера. Не се превръщайте в неконтролируеми егоцентрици, изпълнени с желание да властват, като манипулират околните. Внимавайте, защото в един момент може да се окажете лишени от шанс за развитие, без никакви стремежи и желания и да се обезличите напълно. Както винаги през цялата година сте независими и устремени да съхраните личната си свобода. Енергични и дейни, няма да допускате намеса на обществените порядки в личния ви живот. Ще пътувате и ще обогатявате знанията си, познанствата и деловите си партньорства. Трудно ви е да живеете в застой, но не прекалявайте в битките си за надмощие. Проявете интуиция, за да засилите чувството си за себесъхранение. През януари, март, април и май сте дейни до степен вашият работохолизъм да буди завист сред околните. Този факт не бива да ви притеснява и да ви отказва от целите, които сте си поставили. Предпазвайте се от преумора през февруари, юли, септември и ноември, за да не си създадете проблеми със здравето и да посрещнете в отлична форма Новата 2016 година.

ЗДРАВЕ: През 2015 година сте в отлична форма, независимо че преумората ви съпътства постоянно, но вината си е ваша. Въпреки предупрежденията никога не се съобразявате с тялото си и забравяте, че почивката е важна, за да имате сили и за работа. Единствената заплаха за здравето ви е преумората и на моменти обземащата ви неувереност в добрите възможности, дарени ви от Съдбата. Не си създавайте сами проблеми. Депресивните състояния, които и без това не са типични за вас, няма да ви помогнат да се справите със задачите си. Емоцията през юли изисква да си вземете отпуск без колебание. Бъдете особено внимателни в дните, когато Луната е във вашия знак.

РАБОТА: През 2015 година както винаги няма да ви липсва работа. За разлика от изминалата година, която също беше успешна, но и много натоварена с неочаквани обрати и задачи, които не бяхте планирали, можете да разчитате на неочаквани професионални успехи, които ще ви радват и ще ви донесат мечтаното признание. Още в началото на годината сте склонни към самодисциплина и желание да насочите усилията си в полезна посока. Ще успеете да го сторите през първата половина на януари, през март, април и май, а през следващите месеци до края на годината, вече набрали скорост, ще се радвате на успех и признание, ако го, заслужите, защото както винаги и сега при вас нищо не идва даром. Бъдете внимателни във всичко, което се отнася до финанси, през февруари и юли и декември. През януари, март, април, май и август начинанията са успешни. Не забравяйте да се съобразите с ретроградното движение на Меркурий.