Годишен Хороскоп на Зодия Риби за 2015 г.

37
Добави коментар
myonlink
myonlink

Зодия Риби (20 февруари – 20 март) хороскоп за 2015 година

Годината, която започва за вас, изисква през първите й месеци да се подчините на Съдбата си и да забравите привързаността, която е изцяло във ваша вреда. През първата половина на годината ще преминавате през много спадове и възходи. Причината е в липсата на равновесие между желанието ви да гоните поставените цели, но импулсивно и подвластни на непрекъснатия и неконтролируем полет на фантазията си и изискването на Съдбата да й се подчините напълно, което е във ваша полза. При необходимост да започнете нова работа или нови задачи направете го след добро обмисляне. Ще общувате с лекота, ще се стремите към нова среда, но дали ще съумеете да съхраните ценните си приятелства или заради нещо или някого ще ги прекратите, зависи от вашия здрав разум.
Вместо да допускате грешки, като заставате срещу самите себе си, си наложете нужното търпение и не забравяйте, че то е гаранция за бъдещите ви успехи. Ако се заинатите с типичното си нежелание да приемете обстоятелствата и в опит да надскочите себе си, ще си осигурите дълги години, в които непрекъснато ще изкупвате вината към самите себе си. Не е изключено, ако не се промените, избягвайки инатливо компромисите, да се случи точно това. Звездите ви предупреждават да не прекалявате и с желанието да правите непоискано добро, защото рискувате да прекалите с работата в полза на другите и да навредите на здравето си. Когато разберете, че сте неоценени, пада естествената ви защита и се превръщате в уязвими и силно раними хора. Само ако стоите на вярната пътека и следвате неотклонно правилната посока, ще си спестите проблемите и ще се заредите с жизнено необходим оптимизъм. Лесно податливи сте на влияние. Склонни сте да допускате грешки заради предоверяване. Искате да промените хората и света, но не и през тази година! Моментът за промяната все още не е настъпил. През цялата година ви привлича всичко интересно, странно и нетрадиционно. Може да спечелите любовта на хората, но изпаднете ли в беда, когато усетите липса на обич в другата страна, сте склонни да се отдадете на алкохол или наркотици, естествено само във ваша вреда, защото така не мъстите на никого, а единствено на себе си. Годината изисква да творите само положителна карма, нещо не особено лесно за вас заради невъзможността да се откажете от желанието си вечно да мърморите и да се оплаквате или да се стремите към върхове, които не сте заслужили или нямате качествата, за да ги покорите. Не правете такива усилия, за да посрещнете здрави Новата 2016 година.

ЗДРАВЕ през 2015г.: Преумората както винаги е вашият най-голям враг. Избягвайте я, особено в началото на годината, през февруари, юни и октомври, когато ще се противопоставяте на Съдбата си, за да се доказвате пред себе си и пред света, но за сметка на вашето физическо състояние. Вземете си отпуск през юни, за да избегнете нервното напрежение. Запоите с приятели, за да се утешавате от проблемите и да гоните мъката, въпреки че няма да успеете по този начин, ще навредят на здравето ви. Бъдете грижовни към себе си в периодите, когато Луната е във вашия знак.

РАБОТА: Работата ви през 2015 година ще бъде свързана с много нови делови срещи и познанства, които не винаги ще отговарят на очакванията ви, но вие винаги сте с по-големи претенции от позволеното. Време е да осъзнаете, че с това поведение губите възможността да намерите средата си и партньорите, с чиято подкрепа да се наредите сред успелите, а не сред кретащата посредственост. Предпазливостта е задължителна, ако искате да избегнете проблемите през следващите години. Най-важните си делови срещи с дългосрочна перспектива за вас осъществете през януари, март, април, май, юли и септември. Бъдете предпазливи и обсъждайте плановете си с новите делови партньори едва когато сте се уверили, че са почтени в намеренията си спрямо вас. През юли имате възможност да подпишете значимите договори. Няма да ви липсват приятни и полезни задгранични срещи и разговори, които ще бъдат успешни през февруари и април. През февруари, юни и октомври ви очакват емоции и трудности, затова се откажете от начинанията, отдайте се на рутината и си дайте почивка.