Български поп-фолк певици ще радват сънародниците ни в чужбина на 14!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Спонсорирани връзки:

Преслава е една от най-желаните изпълнителки!

Едни от най-големите български имена в поп-фолк музиката ще пътуват за чужбина на 14 февруари, където ще зарадват много наши сънародници за Свети Валентин и Трифон Зарезан! Булшинството от поп-фолк певици, които са известни в България вече имат ангажименти за чужбина в този период. Преслава, която е любимка на много български фенове ще отиде на участие в Белгия.

Примата на българския фолк Глория е запазена за участие в Турция, където определено ще има голяма публика. Певицата ще изнесе своя концерт в Чорлу, а именно тя е избрана за датата 14, защото тя има едни от най-страсните песни в жанра. Другото, което много ще зарадва българите в Турция е, че Глория ще зарадва тях с новия си хит „Крале“.

Преслава ще отиде в Белгия, където по традиция също е пълно с много България, които търсят хляба си. Тя ще бъде приветствана като специален гост на една от най-известните дискотеки! Определено офертата си струва! Вероятно и други поп-фолк певици ще отидат на участие в чужбина – има още време да ги запазят.

В другата ни южна съседка Гърция ще пее Амет. Той е поканен в Атина, в български клуб, който е доста популярен. Даяна, която напоследък също е много популярна ще зарадва сънародниците ни в Германия!

Ще се радвате ли на някоя от нашите поп-фолк певици в чужбина?

loading…

Спонсорирани връзки: