Рескю Ремеди / Rescue Remedy капките на д-р Бах

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Рескю Ремеди (Rescue Remedy) е универсална комбинация от цветни есенции по оригиналната рецепта на д-р Бах. Продуктите (капки, спрей, пастили, перли, дъвки и крем) са в отличителен жълт цвят. Произвеждат се от английската фирма NELSONS по традиционния метод на д-р Бах повече от 70 години. 

Универсалната комбинация на д-р Бах включва 5 цветни есенции: скална роза, слабонога, повет, витлеемска звезда, джанка.

Рескю Ремеди се използва във всички случаи на нужда от спешна помощ в различни житейски ситуации:

– стрес на работното място: проблеми във взаимоотношенията с колеги или шефове, невъзможност да се справите с поставените срокове.

– загуба на близки хора: при раздяла, развод

– неразбирателства в семейството: проблеми между съпрузи, с децата, грижа за болен.

– различни видове страх: при летене със самолет, посещение на зъболекар, изпит и др.

– панически атаки

– силно вълнение

– пристъпи на гняв или ярост, при обида или силно недоволство

Ефектът от Рескю Ремеди е бърз и ефикасен – настъпва в рамките на 5-10 минути. При необходимост може да се приема през 10-15 минути до постигане на траен резултат. 

За максимално бързо повлияване използвайте спрея или перличките, за продължителен ефект – пастилите или дъвките, а за постигане на максимално трайно действие – капките, разтворени във вода.

Дозировката зависи от формата, която сте избрали:

– дъвки: единичната доза е 1 дъвка

– капки: 4 капки директно под езика, на всеки 15 минути, до постигане на максимален ефект. 

– пастили: единичната доза е 1 пастила

– перли: 1 перличка под езика

– спрей: единичната доза е 2 впръсквания директно в устата

Рескю Ремеди може да се комбинира с всички известни медикаментнозни и алтернативни терапии. Няма странични действия и няма опасност от предозиране. Подходящ е за цялото семейство – от новороденото бебе до беловласия старец и домашните любимци (кучета и котки). Може да се приема и от бременни – премахва напрежението, подготвя бременната жена за раждането и балансира емоциите.

ВАЖНО!!!

RESCUE не замества медицинското лечение за първа помощ, както и същинското лечение с Цветята на д-р Бах. Често се приема като допълнение към редовната терапия с Цветята на д-р Бах.

RESCUE се взема при определени поводи, а не като продължителна терапия. Някои хора имат нужда от него по-често в сравнение с други.

RESCUE може да омекоти силни кризисни реакции по време на лечение с Цветята на д-р Бах.

 

Какво е RESCUE NIGHT? 

Към класическата комбинация от 5-те спасителни цвята на д-р Бах е добавена есенция от див бял кестен – цветето на мисълта. Продуктът в различните си форми е подходящ за успокояване на мислите. Гарантира бързо и лесно заспиване, като подсигурява и качеството на съня. 

Ако все пак се събудите и имате трудност със заспиването отново – използвайте нова доза RESCUE NIGHT. Събуждането сутрин е лесно и бързо като след продължителен и пълноценен сън.

 

Какво е приложението на RESCUE CREAM? 

Още един универсален помощник при спешни случаи, с които бихме могли да се справим бързо и лесно вкъщи. В състава на крема, към оригиналната рецепта на д-р Бах е добавена есенция от киселица (дива ябълка) – цветето на изчистването.

Подходящ за третиране на различни кожни проблеми – сърбящи обриви, дерматити, ужилвания от насекоми, контузии, при проблемна кожа – суха, чувствителна, груба или акнеична, при леки контузии или следоперативно третиране на зараснали рани.