Конкурси всякакви: Спечелете всеки ден ваучер за 100 лв. от БГ Радио и Shell

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 27 февруари 2015

През февруари всеки ден в Стартер може да спечелиш 50 или 100 лв за пазаруване в търговски комплекси Shell!

Включи се в “Shellфи Селфи” –  празничната игра по случай 13-тия рожден ден на Стартер. Снимай се в къта за кафе и закуски Deli2Go или до кафемашината в любимата ти бензиностания Shell, регистрирай се във регистрационната форма, като ни изпратиш снимката и слушай Стартер! Всяка сутрин от 9-ти до 27-ми февруари Симо и Богдана обявяват името на един от участниците, изтеглено на произволен принцип, който печели ваучер за пазаруване в търговски компекси Shell на стойност 50 лв. Ако чуеш своето име, имаш 13 минути, за да се обадиш в БГ Радио на ефирния телефон 02/951-55-35 и така да удвоиш наградата си. Всеки, който се обади в рамките на 13 минути, ще спечели не 50, а 100 лв за пазаруване в търговските комплекси Shell! Участието в играта не изисква покупка!
Shell България има изградена верига от 100 търговски комплекса в цялата страна. Вече познавате отличното качество на продуктите Shell. Можете да разчитате на същото високо качесво и на кафето в Shell – Deli2go. То се приготвя в повечето търговски компекси Shell в България, винаги прясно смляно от първокласен бленд Арабика и Робуста. Освен страхотно италианско експресо, там ще намерите и фантастични кафе-специалитети  – вкусно капучино или лате макиато с пухкава пяна, приготвени с истинско пълномаслено мляко.

Заредете с качествена енергия не само автомобила, но и себе си, като се освежите и с някои от останалите  продукти Deli2Go – домашно приготвена малинада, прилъстителен мъфин с троен шоколад, Хотдог XXL, донъти с белгийски шоколад, а ако ви се хапва нещо солено, може да изберете от три вида вита баница, свежи сандвичи Deli2Go, прясно приготвени от висококачествени продукти.