Конкурси всякакви: Спечелете 3 романтични уикенда за двама с вечеря на свещи за Свети Валентин

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 10 февруари 2015

СПЕЧЕЛИ РОМАНТИЧЕН УИКЕНД ЗА ДВАМА С ВЕЧЕРЯ НА СВЕЩИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

в луксозните хотели на верига FPI Hotels & Resort като се регистрираш на http://www.zastra.bg и на мобилното приложение за онлайн застраховки Google Play

На трима от своите лоялни клиенти екипът на най-добрата и модерна платформа за онлайн застарховки Zastra.bg  ще подари за деня на влюбените ТРИ НАГРАДИ, включващи:
§  2 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКА ЗА ДВАМА в един от луксозните хотели:

– St. Ivan Rilski Hotel, SPA & Apartments, БАНСКО www.saintivanrilski.com;

–   Arena di Serdica Residence Hotel, СОФИЯ www.arenadiserdica.com;

–   Santa Marina Holiday Village, СОЗОПОЛ www.santamarina.bg;

§  РОМАНТИЧНА ВЕЧЕРЯ ЗА ДВАМА на 14.02.2015 г. и бутилка червено вино в ресторант по избор  към хотела.

§  Безплатно ползване на басейн, парна баня, сауна, релакс зона, фитнес, интернет и паркинг.

НАГРАДИТЕ ще бъдат изтеглени на случаен принцип в присъствие на Нотариус Теодора Вуцова (033), София, бул. Драган Цанков 36

§  ПЪРВА НАГРАДА ще спечели един от регистриралите се в сайта ни http://www.zastra.bg и на мобилното приложение за онлайн застраховки Google Play. Спечелилият първа награда ще има право да избере в кой от трите хотела ще прекара най-романтичния празник за всички влюбени.

§  ВТОРА НАГРАДА ще спечели един от регистриралите се на мобилното ни приложение за онлайн застраховки Google Play. Спечелилият втората награда ще има право да избира в кой от другите два хотела ще прекара с любимия човек Свети Валентин.

§  ТРЕТА НАГРАДА ще спечели един от регистриралите се в сайта ни http://www.zastra.bg. Спечелилият трета награда ще гостува заедно със своята любима на третия луксозен хотел от верига FPI Hotels & Resort.