ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ЧИСТА АМПУЛИ / HYALURONIC ACID 14 ампули по 2мл.

1
Добави коментар
medicam
medicam

Хиалуроновата киселина е рядък вид вещество,чиито молекули са едни и същи за всички живи организми-и хора,и микроби.Тя е позахарид от групата на глюкозаминогликаните.Има много функции в организма катонапример поддържането на нормалната хидратация на епидермиса и по-дълбоките слоеве на кожата.Една молекула хиалуронова киселина свързва хиляди молекули във вода.Това е вид биологичен ,,цимент“ който свързва колагена и неговия предшественик-еластина в кожата.

В козметиката хиалуроновата киселина и нейната натриева сол се използват като интензивен повърхностен и дълбок овлажнител.

Чиста хиалуронова киселина е в помощ на кожата в борбата й с признаците на стареене. Съдържанието на хиалуронова киселина в тъканите, както и при всички останали процеси в човешкото тяло, се регулира от хормоните. Наличието на някои минерали и витамини като магнезий, желязо, цинк, витамин С (аскорбинова киселина) е от голямо значение. При излишък или недостатък на тези вещества, формирането на хиалуронова киселина намалява или качеството й се влошава.

Съдържанието на хиалуронова киселина намалява най-бързо с напредването на възрастта и кожата губи от своята еластичност.

Хиалуронова киселина: действие

Хиалуроновата киселина образува на повърхността на кожата непрекъснат филм, който запазва естествената влага, без да нарушава газовата обмяна с околната среда. Тя е напълно съвместима с кожата като не предизвиква алергични реакции и раздразнения.

Хиалуронова киселина ампули

против бръчки:

Чистата хиалуронова киселина e с изразен интензивен овлажняващ ефект и с двойно действие: Тя възстановява водните резерви на кожата и намалява трансепидермалната загуба на вода, заедно с това подобрява еластичността на кожата като подпомага изглаждането на фините линии и бръчки, стяга и повдига овала на лицето.

FloryVital

FloryVital серум Хиалуронова киселина съдържа в състава сисупер нискомолекулна хиалуронова киселина с молекуллна маса под 0,05.106и високомолекулна хиалуронова киселина с маса 2,5.106.

Нискомолекулната прониква в по-дълбоките слоеве на кожата като изглажда бръчките отвътре, докато високомолекулната действа на повърхността на кожата.

Този продукт не блокира порите ( той е некомедогенен ). Продуктите с марка FloryVital не съдържат вредни химикали и са формулирани без парабени, фталати, аромат, сулфати, естроген, формалдехид и глутен. Не се извършват тестове върху животни с никой от продуктите или съставките.

Предназначение на Хиалуроновата киселина:

Ампулите са предназначени и са подходящи за всички типове кожа.

Начин на употреба на ампулите

Нанесете върху лицето и шията, върху чиста кожа. Масажирайте нежно, докато се абсорбира от кожата.  Йонофреза (-).  По една ампула дневно.

Задължителните предупреждения са: Да се съхранява на място, недостъпно за деца, Избягвайте контакт с очите, ако продуктът попадне в очите, изплакнете незабавно с много вода и потърсете медицинска консултация.

Стандартните предупреждения са: Преди употреба изпробвайте на малка част от кожата и изчакайте 24 часа. Преустановете употребата, ако се появи дразнене или алергична реакция. Пазете очите и устата, избягвайте слънчевите изгаряния, раздразнената и зачервена кожа.

Само за външна употреба!

Състав:

Aqua, Glyceryn, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Опаковка:

14 броя ампули по 2мл.

Производител:

CBN Laboratory Ltd

Посетете и другите ни сайтове

http://drogeria-bg.shopmania.biz

http://botanis.shopmania.biz