Предимства и недостатъци да излизате с мъж като Крисчън Грей

17
Добави коментар
Sheri_Holms
Sheri_Holms

Покрай истерията около предстоящата премиера на „50 нюанса сиво“ навръх Свети Валентин и ние решихме да дадем своя принос. Но не като обсъждаме качествата на филма и актьорската игра – за това си има критици. И фенове. Вместо това ще ви представим предимствата и недостатъците на отношенията с мъже като Крисчън Грей. Защото такива съществуват и в реалния живот. А връзката с тях прилича на водовъртеж, от който на жените са пада губещата роля. Колкото и сладка да е тя.

Предимства на срещите с мъж като Крисчън Грей

1. Мъжествен е. Жените ще ви завиждат, а мъжете ще ревнуват от него. Той излъчва толкова сексапил, че няма как да се срамувате, когато излизате. Нито пък ще имате против да останете насаме с него в края на вечерта.

2. Обича да експериментира. Във всяка една сфера от живота, включително между завивките. Сякаш живее на ръба и е готов всеки момент да го прекрачи. С някакво садо-мазохистично спокойствие, което ще примамва и вас.

3. Живее в лукс. Е добре, може да не пилотира собствен самолет или да има площадка за хеликоптер, но определено е обграден от високотехнологични устройства, жилището му е обзаведено с минималистичен и функционален интериор, а колата му – мощен звяр от висока класа.
4. Спестявате пари. С мъж като този няма и да помисляте да плащате за вечеря, кино или други съвместни мероприятия. Просто защото са достатъчно самоуверени и преуспели, за да дърпат конците, включително фиинансово.
5. Получавате подаръци. И то не само за годишнина или рожден ден. Типично в стила на този тип мъже е да оплитат „жертвите си“ в мрежа от лъскави, неустоими и скъпи подаръчета.
6. Сексът е достоен за сюжет от книгите на Маркиз дьо Сад… Ще се убедите в това още първия път. Ще се изчеревявате само от мисълта за изминалата нощ. А когато приятелките ви разпитват, ще молите за смяна на темата.

7. … и задължително включва любовна увертюра. Която толкова ще ви хареса, че ще се превърне в интегрална част от интимните ви контакти (кой би помислил?).

Вижте още:

Излезе първият трейлър на филма “50 нюанса сиво” (видео)

Недостатъци на срещите с мъж като Крисчън Грей

1. Объркващ е. Ако до този момент сте мислели, че познавате мисленето на мъжете и разчитате желанията им като в отворена книга, то тип а ла Крисчън Грей са толкова сложно устроени, че всеки техен следващ ход е непредсказуем. Дори когато става дума за гарнитура към сутрешния чай.

2. Поставя преграда. Мъже като него са като костелив орех по отношение на чувствата и емоциите си. И много често ще се чувствате в безизходица, когато той се заключва в пространствата на своето съзнание и не ви допуска там. А това ще ви пречи да видите ясно бъдещето си заедно.
3. Миналото му е неясно. На моменти ще имате чувството, че то е толкова тъмно и опасно, че ще изпитвате колебания дали е добре да поддържате отношения с него. Било то и само интимни.
4. Бившите му са навсякъде. Определено ще ги има в изобилие. И ако те знаят какво получавате вие сега, то не можете да ги вините, че копнеят да получат още едно парченце от тортата. Отново.
5. Определя правилата. Сякаш той ще определя срещите, позвъняванията дори развоя на събитията. Всяка жена обича да се отнасят с нея като дама, но понякога ще става изключително дразнещо да сте в подчинена позиция.

6. “Държи ви” в плен. Въпреки че разумът ви се съпротивлява с всички сили на връзката ви с него, сърцето ви сякаш ще е омагьосано от опасния му чар. Ще се чувствате като хванати в капан – и подвластни на неговите игри до края на живота си.

След всичко казано до тук, можем само да ви предупредим да сте по-внимателни при избора си на партньор. Защото понякога безразсъдството и луксът се заплащат скъпо. Що се отнася до вълнуващата екранизация на „50 нюанса сиво“, искрено се надяваме очакванията на милионите фенове по света да бъдат оправдани