Конкурси всякакви: Спечелете луксозна романтична почивка за двама

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 14 февруари 2015

Достатъчно смел ли си, за да ни разкажеш за своята интерпретация за Любовта?

Ела в Мега Мол между 4-ти и 14-и февруари и сподели своята романтична история с нас, като напишеш писмо на тема „Вярвам в любовта, защото…“.

Пусни своето уникално писмо в нашатакутия в Мега Мол и спечели луксозен уикенд за двама в  RIU Pravets Resort Golf & Spa, разположен на брега на езерото в град Правец само на 40 минути път от София.
Всеки, който иска да вземе участие, трябва да напише кратко писмо на тема „Вярвам в любовта, защото…“.В писмото всеки участник трябва да даде и контакти за обратна връзка. Участниците трябва да посетят Мега Мол и да пуснат писмото си в предназначената за това кутия, намираща се на Информация, ниво 0 в търговския център.

Писма ще се приемат до 13.02.2015 г. включително.

Голямата награда, която може да бъде спечелена е релакс уикенд за двама в апартамент екзекютив в RIU Pravets Resort Golf & Spa и включва: 2 нощувки + закуска, обяд и вечеря

Специален подарък за всеки гост – Голф пакет за начинаещи / транспорт от хотела до голф академията и обратно, необходимата екипировка, урок с професионален голф инструктор – 15 мин, кошница с 50 голф топки /

Допълнителните награди, които ще могат да бъдат спечелени са предметни награди предоставени от наемателите в търговския център.

Победителят за голямата награда ще се определи от жури, съставено от мениджмънта на Мега Мол, М3 Communications Group, Inc. и Ани Илиева, главен редактор на „Жената днес“, които ще оценяват получените писма. Печелившият ще бъде информиран до обяд на 14.02 и трябва да присъства в Мега Мол София, за да получи своята награда.

Печелившият трябва да се възползва от наградата в периода от 20.02.2015 до 31.03.2015. Наградата не е валидна за официални и национални празници.

Тегленето на допълнителните Награди се извършва на лотариен принцип между всички участници в присъствието на нотариус.

Един и същ участник няма право да получава повече от 1 брой награди.