Как да изградим коремни мускули

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Всеки млад мъж иска да има добре оформени коремни мускули, с които да впечатлява околните момичета. Много хора, обаче не откриват нужната мотивация за да постигнат резултатите. Трябва да знаете, че зад всяко успешно начинание стои много труд и пот. Няма как стоейки пред компютрите да оформите своите коремни мускули, само защото се движите докато играете игри. Не скъпи младежи, трябва да започнете редовни тренировки.

Трябва да знаете, че в много от случаите генетиката оказва своето влияние. Всеки човек се ражда с генетично оформено тяло, което се развива в процеса на растеж. Така има много хора с висок и нисък процент подкожни мазнини. Нужно е намалим процента на подкожните мазнини за да изградим коремни мускули, защото колкото и да тренираме, ако не го направим това ефектът няма да е голям.
Храненето е много важно за всеки един човек. Повечето хора казват „Хранете се правилно – оформете вашите коремни мускули”. Това е така, защото храненето е преди тренировките в залата. Няма как да консумирате Fast food, junk food и тем подобни видове храни и да очаквате, че 100 коремни преси ще Ви свършат работа. Яжте храни, които ги има във всяка една програма за отслабване.
При тренировки е важно да правите упражненията за коремните мускули правилно и да не се натоварвате прекалено. Нужно е да пиете повече вода и да тренирате цялото тяло за да може вашия метаболизъм да се забърза.
Какви тренировки да правим
Ø    Кардио – кардио тренировките са много важни за изграждането на коремни мускули. Започнете с 10-20 минути интезивно бягане или 30 минутно въртене на колело;
Ø    Коремни преси – това е упражнение, което пряко е насочено към коремния мускул. Не трябва обаче да се прекалява с броя им. Това е много често срещана грешка при начинаещите. Важното е да не повтаряте едни и същи упражнения, а да разнообразявате вашите тренировки с различни упражнения за коремните мускули. V-преса, извивки в страни и други подобни, които ще ви помогнат за цялостното оформяне на вашите коремни мускули.
За изграждане на коремни мускули е необходим правилен хранителен режим. Затова ви препоръчваме да обърнете внимание на на това и да се консултирате с нашите специалисти по изграждането му. Прочетете нашия материал „изготвяне на хранителен режим“.
Показателите на вашето тяло също са от значение, а ние предлагаме безплатен телесен анализ!