ДесиСлава напира за парламента

3
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Десислава има една мечта и тя е да седи на банка в парламента.

Русата красавица разкри, че започва упорито да търси партия, към която да се присъедини на следващите парламентарни избори. Секс изкушението от Гълъбово е решено да стане депутат и смята да посвети следващите години в постигането на целта си, пише “Всеки ден“.

Че има интереси към политиката Десислава е показала отдавна. През годините тя е подкрепяла като лице десетки благотворителни каузи – за рака на гърдата при жените, опазване на околната среда в България, дарителски акции на БЧК и др. Изпълнителката на „Мъжете всичко искат“ обаче смята, че й е дошло време за по-сериозни дела и задачи, с които да помага на масата. Под каква форма самата тя иска да влезе в парламента все още не е ясно, но в бранша вече я одумват с насмешка, че най-добре ще й пасва пост в министерството на културата, заради необятното й чалга творчество.

Скорошни изгледи Деси да прекрачи прага на парламента няма, тъй като през настоящата година ще има само местни избори, а певицата споделя, че няма амбиции за управата на общини. Нейни близки познати разказват, че вероятно тя ще се прикачи към някое движение, с което да си издейства стол в сградата на Народното събрание.

„Гледам да мисля не за мечти, а за цели. Да ги поставям и да ги следвам – което стане, стане, което не – продължавам да се боря. Като малка съм мечтала да бъда полицай, каратистка, какво ли не. Само тези не съм ги постигнала, но и не искам. Ето сега ми се ще да премина в малко по-сериозна светлина“, разказва за бъдещите си планове блондинката.

Без да слагаме каквито и да е етикети върху изпълнителката от лекия жанр обаче припомняме, че преди 8 години по време на участието си във „ВИП Брадър“ Десислава блесна с уникални знания по география, от които може би е черпела и Черната Златка. Тогава пайнерската фурия сподели, че е посетила както столицата на Италия – Милано (вместо Рим), така и тази на Австралия – Манхантън (вместо Канбера).

Снимки: Дилян Марков, “Жената днес“