Гери Дончева представи новата си детска книга с невероятно шоу! » Моден свят

10
Добави коментар
svetla58
svetla58

С приказна премиера на втората си детска книжка „Приказни истории – телефон„, зарадва стотици деца, авторката Гери Дончева. За място на събитието тя се довери на най-големия център за забавления в страната – „Play Ground“ в Paradise Center. Гостите видяха за първи път на голям екран клипа и чуха изпълнението на песента „Приказни истории“. Клипът е забавна детска анимация, а вокалите се изпълняват от Мариета и талантливите деца от LIPA. Марти Желев и Лекси Чальовски от Академия LIPA зарадваха публиката и със страхотни самостоятелни изпълнения.

Премиерата премина с много изненади за малчуганите: сладки лакомства от Сладкарница „Неделя„, напитки от „С и Д Комерсиал„, подаръци от „Limex“ и „Play Ground„, забавна артистична програма. Главни герои в нея бяха децата от артистична академия LIPA заедно със синовете на Рапъра Енчев – Георги и Александър, балеринките от школата на „Маша Илиева“, Нанси Иванова от клуб по художествена гимнастика „Левски“ и певицата Мариета.

Всички те създадоха приказен празник за децата и техните родители. Премиерата на книгата „Приказни истории – телефон“ се проведе с помощта на Биозин – хранителна добавка, естествен източник на имунитет. За перфектната визия на Гери Дончева, на децата от ЛИПА, на хостесите и на Мариета се бе погрижила дизайнерката Поля Кинова от Paloma Fashion.

VIP гости на събитието бяха: носителките на титлата Мисис България и Меги Савова, бизнес дамата Ивана Скендерова със синовете си Антъни и Мартин, водещата Вихра с дъщеря си Ава, Петя Велкова, д-р Елиза Георгиева, семейство Павел и Едита Цветкови, бизнес дамата Станислава Бумбарова ,топ гримьор Джули Ангелова, топ коафьора Любен Николов, Ива Костова и други.

Детската книжка „Приказни истории – телефон“ съдържа 10 приказки в стихотворна форма, които лесно и с удоволствие децата ще запомнят. За да оживеят приказните истории в пъстри, забавни герои и картинки, авторката се довери на младия и креативен илюстратор Александър Михов. Той е възпитаник на топ университета за илюстрации и интериорен дизайн – Политехнико ди Милано! Редактор и коректор на текста е един млад, талантлив писател и сценарист в „Шоуто на Слави“ – Йордан Свеженов. Автор е на бестселърите: “ Революция с аритмия“ и „Анархия на три морета“.

Снимки: HiL!fe