18+! Фолк певицата Адриана направи сензационно признание!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Идеята, че поп-фолк певиците са по-подходящи за розовите филми, от колкото за музикалната сцена намери своето първо, официално потвърждение! Първата фолк дива, която смени звукозаписното студио с розовите декори е факт, съобщават от hotarena.net!

Адриана не е особено известна, дори сред най-върлите почитатели на лекият жанр. Явно, това е една от основните причини, поради които поредното силиконово Барби е решило да се преориентира, в кариерата си. Адриана, официално влезе в индустрията, която има за цел да забавлява само възрастни и явно никак не се срамува от този факт!

Advertisement:

Advertisement:

Експевицата гордо сподели кадър от снимачната площадка, на първият си розов филм! В лентата участват Адриана, още една жена и, разбира се, един мъж! В дебютната лента на поп-фолк изпълнителката, тя се ограничи само в размяна на горещи ласки с другата жена. Филмът ще се разпространява само в Чехия и САЩ. Е, поне официално! Реално, в скоро време, ще стигне и до България и всички ще можем да видим способностите на Адриана!

Остава въпроса дали певицата е решила да се преориентира официално или само временно, за малко пиар. След като не може да извади сносен хит, които да я изстреля на върха на класациите, блондито може да е решило да извади хитов, розов филм, с който да се зашуми около личността и. Този подход, далеч не е чужд на поп-фолк певиците въпреки, че в повечето случаи, домашните им видео клипове изтичат „случайно” в нета, а после те се възмущават! Е, Адриана определено вдигна летвата, включвайки се в истински, розов филм, при това с гордост!