Тасове за всички марки автомобили

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Тасове за всички марки автомобили

Както може да забележите, почти всички коли имат тасове. Освен, че те предпазват джантите от външните атмосферни условия, те придават завършен естетически вид на автомобили. Разбира се те не са задължителни, но за някой шофьори са много важни.

От изключително значение при избора на тасове е техния размер. Той се изчислява в инчове и съвпада с този на джантите. А техния размер може да го изчислите като знаете какъв е размера на гумите ви (той също се изчислява в инчове). Примерно тези тасове и стикери Тасове 13″ комплект са пластмасови (както почти всички останали). Много са стилни и красиви. Направени са така, че да са устойчиви на удар. Произведени са в Полша.

Както вече казахме, най-важното при изборът на тасове е да съобразите техния размер с нужният ви. Или просто няма да може да ги монтирате. Иначе що се отнася до монтажа – на повечето модели той е опростен и много лесен. Същото се отнася и за тези които дадохме по-горе за пример.

Не са нужни специални инструменти които да се използват за техния монтаж. Монтажът се състой в това да се поставят върху джантата и с определена сила на натиска те да се закопчаят в профила на джантата.

При повечето модели тасове, в средата има място където да се постави емблема. Тъй като вибрациите са изключително много, често се случва някоя емблема просто да се отлепи и падне. В такава ситуация вие може да си закупите нови капачки за джанти капачка за джанта AUDI 55мм и да я поставите на мястото на падналата.

Монтирането на емблемите за тасове става по същия начин както при тасовете. Те имат щипки които ги прикрепят към таса. По-малко са срещани моделите емблеми които нямат такива крачета, а трябва да се залепят. Обърнете внимание и на техния размер. Ако не съвпадне, вие няма да може да ги използвате.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]