Удължен и брониран Mercedes G63 AMG от Inkas

1
Добави коментар
conev
conev

Inkas Armored Vehicle Manufacturing представи проекта си за специален удължен и брониран Mercedes-Benz G63 AMG. Класическият оф-роудър е попаднал в ръцете на базираната в Онтарио фирма за доработки, където е бил значително удължен (с добавяне на над един метър в средата на купето).

Бронираният Mercedes-Beng G63 AMG е с електролуминисцентни, устойчиви на куршуми стъкла и брониран пасажерски отсек, издържащ на 7,62 мм куршуми 308 Winchester FMJ, което ще рече, че отговаря на международния стандарт за бронировка В6. Подът може да устои на взрив и шрапнели от едновременната детонация на две гранати DM51. На разположение на параноиците, които биха използвали подобно возило, има и камери, наблюдаващи целия периметър около бронирания Mercedes G63 AMG на Inkas.

В интериора на бронирания Mercedes G63 AMG има доста по-луксозни и отпускащи беща, за притеснените за живота си олигарси. Големи кресла с вентилация и отполение, облицовани с екзотична кожа, сателитна телевизия, хладилник, система за рециркулация на въздуха и LED осветление са само част от глезотиите. Сред другите знакови доработки е специална поставка за писалка Montblan Leonardo da Vinci, както и стойка за бързо вадене на пистолет, в случай на нужда.

Цената на кичозния удължен Mercedes G63 AMG от Inkas е закована на точно милион долара…

Related