Славин Славчев е победителят в ”X Factor”

1
Добави коментар
mignews
mignews

Единственият мъж на финала на „X Factor“ спечели музикалното шоу. Той се изправи в дуел с Невена Пейкова. Първа от финалистите си тръгна Михаела Маринова. Британската звезда Джеймс Артър пристигна в София, за да я подкрепи като свой фаворит в шоуто. „Още преди няколко месеца бях впечатлен от вокалните ѝ способности. Тя има заслужено място на финала”, подчерта преди репетицията победителят в „X Factor Великобритания“. „Аз съм най-щастливото момиче на света”, описа емоциите от дуета Михаела.

Жана Бергендорф  и Невена Пейкова изпълниха версия на песента „Let It Be“ на The Beatles. „За мен е мечта да пея с Жана”, призна Невена. „За нас няма трудни неща, ние успяваме във всичко. Силна двойка сме”, добави с усмивка Жана.

Победителят в шоуто Славин сбъдна американската мечта на българска сцена, като пя в дует с легендарния Джо Лин Търнър. „Той има страхотен глас и сценично поведение. От Джо можеш да се научиш на всичко, ще бъда нащрек постоянно”, коментира Славин. Джо Търнър също смята, че Славин е страхотен певец и много добро момче.