Аштън Къчър с нова главна роля

2
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Актьорът от „Двама мъже и половина“ е рекламно лице в новата кампания на „Ригли“ за ползите от дъвките без захар

В новата кампания на дъвките „Орбит“ Аштън Къчър изнася майсторски клас по грижа за устната кухина, като „къса“ с… изкусително парче пица.

Сякаш се намира в истинска връзка, актьорът прави всичко възможно да приключи отношенията си с любимата. Той я обича, но Тя, както повечето храни и напитки, има навика да остава повече от желаното време – а това може да увреди както самочувствието, така и зъбите му.

Едва когато се обръща за помощ към опаковка дъвки „Орбит“ без захар, Аштън може спокойно да помаха за раздяла и да възвърне своята увереност.

Аз съм голям фен на „Орбит“ и когато ме запознаха с концепцията, си помислих, че ще бъде забавно да изиграем истинска раздяла… нещо, което се е случвало на почти всеки човек, коментира Къчър относно ролята си в кампанията.

„Рекламата притежава и страхотно послание. Не сме в състояние да мием зъбите си след всяко хранене, но вместо това е много лесно да дъвчем дъвка, за да премахнем остатъците от храна, които се задържат около зъбите ни. Просто е важно да се уверим, че дъвката е без захар“, допълва най-високоплатеният актьор в телевизията, който този месец приключва многомилионното си участие в сериала „Двама мъже и половина“.

Употребата на дъвка без захар след хранене и пиене може да бъде ефективно допълнение към средствата за ежедневна устна хигиена, обясняват от „Ригли“. Дъвченето на дъвка повишава производството на слюнка, а тя помага да бъдат премахнати остатъците от храна и неутрализира вредната киселинна плака, която с времето може да отслаби зъбите и да доведе до появата на кариес, напомнят специалистите.

Новата реклама се завърта в тв ефира на 40 държави по цял свят, с изключение на Северна Америка. 

Клипът е част от най-новата кампания на Orbit®, която акцентира върху ползите от дъвките без захар за устната хигиена.

Аштън Къчър наследява главната роля от Антонио Бандерас, който досега „разкарваше“ досадните анимирани остатъци от храна.