Как да се храня за да отслабна

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Всеки човек иска да отслабне, защото иска да изглежда добре или просто, защото се нуждае (по здравословни причини). За да може да се постигне това е нужно да се храни всеки правилно. Много специалисти в България вече обръщат сериозно внимание на факта, че българите не се хранят както трябва.

Превръщаме се в народ, който изгражда хранителни навици сходни до тези на американците. Глобализацията на хранителни продукти и маркетинг прави, така че да изоставим любимите готвени манджи. Все повече хора се хранят с бързи храни тип дюнери, хамбургери, пици, а после се чудят защо толкова бързо качват килограми. Нищо здравословно няма в това, нито в заготвките, които се вземат за микровълнова фурна. Пилешките хапки, които са в пакети нямат много общо с натуралното пилешко месо. Затова ще Ви дадем ценни съвети за това как да се храните правилно.

Правилно хранене – добра форма

За да отслабнем и да изглеждаме добре е нужно всеки един да си изгради хранителен режим, който включва няколко хранения на ден с натурални продукти, които са в определени количества. Не трябва да се прекалява с храните и трябва да се пият много течности, най-често вода.

Всичко трябва да стартира със закуската, която е най-важна. Премахнете от менюто си белия хляб и го заменете с пълнозърнест, като се убедите, че хлябът е такъв, а не някакво изменение с подправени продукти. Залагайте сутрин на пресни плодове и зеленчуци, също така може да включите и по едно сурово яйце.

На обяд може да включите към менюто си чисто бяло место (пилешко или риба). Ядейки пилешко винаги махайте кожата, защото тя съдържа най-много вредни съставки за вашето тяло, които много лесно ще се превърнат в подкожни мазнини.

Следобяд може да похапнете някой плод, но това не трябва да е банан. Комбинирайте го с приятен и ароматен чай като лайка, мента, маточина или плодов по избор.

За вечеря хапнете нещо вкусно, което харесвате, но гледайте порцията да е в нормални размери и да не надвишава 200-250гр. Сладкото трябва да го откажете. Вземайте по 1 лъжица мед, когато усетите глад за сладки продукти.

 

Ние можем да разработим за вас индивидуален хранителен режим за хранене по часове с посочени от нас храни, съчетан със спортен режим, за да ви помогнем да отслабнете.

Запознайте се и с нашата 13-седмична програма за отслабване, с която предлагаме и безплатен телесен анализ!