ОПАШКАТА НА ДЕМИ ЛОВАТО

2
Добави коментар
hairpro.bg.hairpro
hairpro.bg.hairpro

Опашката като прическа и опашката като аксесоар бързо набраха скорост сред нежния пол и се превърнаха в тотален хит и не е никак учудващо защо. Опашката като прическа е най-бързата, най-лесната, но в същото време стои изключително стилно и елегантно, а опашката като аксесоар придава допълнителна дължина, гъстота и обем, като Ви превръща в секси бомба със закъснител.

Опашката на Деми Ловато

 

 

До този извод е стигнала и актрисата и певицата Деми Ловато. В тазгодишното издание на Teen Choice Awards сладураната се появи в къса и секси нестандартна рокля, като прическата, на която заложи, бе високо вързаната конска опашка. За да бъде още по-дълга, по-гъста и изключителна нейната опашка, Деми се бе спряла на опашката за коса като аксесоар и определено не сгреши в избора си!

Ловато залага на стилна и изчистена прическа, може би дори леко семпла, но това е най-големият й коз срещу модните критици, защото опашката е най-актуалната и най-модерната прическа в момента, с която не само ще се чувстваш удобно, но и ще изглеждаш стилно и елегантно, като жена от висока класа!

Опашката прибира косата назад изцяло, като оставя едни от най-женствените извивки открити – врата и раменете. По този начин Вие се превръщате в истинска съблазнителка и изкусителка и никой мъж не може да Ви устои.

Правата опашка, на която се е спряла Деми Ловато, заедно с нетрадиционната, но оригинална рокля, придава горещ и секси вид на актрисата, като я прави да изглежда дива и непокорна, като истинска лъвица! Наистина Деми ни впечатлява не само с външността си и физическата красота, но и с избора и предпочитанията си на облекло и прическа. Можем само да й кажем: „Браво, Ловато!”

Дами, ако и Вие искате да сте като сладката и изкусителна Деми Ловато, с невероятна мини рокля и забележителна прическа, секси и горещо излъчване и да вървите с гордо вдигната глава, то опашката като прическа и опашката като аксесоар са насреща и ще Ви превърнат в зашеметителна красавица!