Объркани мисли за любовта в съзнанието на различните зодиакални знаци [част 1] | Teenproblem.net

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Овен

 

„Ако в живота няма любов, то какъв живот ще е това?”, мисли си Овенът, крачейки бодро към мястото на любовната среща. „Голямата любов е, ако мене ме обичат повече от всичко. Останалото е ментак!” Точно така – всичко или нищо! Овенът не се задоволява с малко, за това понякога получава „нищо”. Любовта не е „голяма” или „малка”. Тя просто съществува или не.

 

Телец

 

„Колко прекрасно нещо е любовта и какви огромни неприятности може да ти създаде!”, мисли Телеца, разочарован от поредната раздяла. „Правех скъпи подаръци, защото любовта ми е скъпа, а виж какво се получи…” Точно така – което струва скъпо, значи е… скъпо! Телецът се опитва да мери и духовното с материалното. Все някога ще разбере, че любовта (или поне истинската) не зависи от парите…

 

Близнаци

 

„Блясъкът на влюбения поглед е привлекателен почти колкото блясъкът на новата ми кола!”, разсъждава влюбеният Близнак, натискайки педала за газта и бързайки към обекта на поредния си флирт. Много е трудно на Близнака да реши кое е по-вълнуващо – емоцията от любовта или емоцията от високите скорости. Обикновено сравнява цената на горивото с цената на подаръците, които прави на любимия човек. Грешка, заради която често заплаща с цената на собствените си емоции, че и по-скъпо.

 

Рак

 

„Щом като аз обичам значи точно толкова трябва и мен да ме обичат. Ни повече, ни по-малко… е, може да е повече, но в никакъв случай по-малко.”, мисли си влюбеният Рак, организирайки поредната уютна вечеря в камерна компания (само с любимия човек). Ракът олицетворява любовта с грижата. Обичта и усещането за „неразделност и нужност” за Рака са едно и също нещо. Ако любимият човек не приема такива „белезници” – голяма трагедия! Ракът трябва веднъж за винаги да осъзнае, че любовта не е търговия, а чувство и в края на всеки месец не се прави сметката „взел-дал”.