Модните попадения и недоразумения от церемонията на наградите Grammy 2015 » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като престижните музикални награди Grammy бяха раздадени, а големите победители обявени във всяка категория, ни остава да се полюбуваме на прекрасните тоалети, които звездите разходиха по червения килим по време на бляскавата церемония.

Трябва да признаем, че видяхме доста модели от Haute Couture 2015 колекциите, които бяха представени само преди десетина дни по време на Седмицата на висшата мода в Париж. Това много ни допада, защото така имахме възможността да видим пищните и нестандартни дизайни в действие. В това отношение Рияна и Сияра определено разтърсиха червения килим и събраха погледите на всички. Те се появиха в два от най-обемните и сложни модела от висшата мода, които, макар и красиви, изглеждаха много, много неудобни. Тяхното безстрашно решение обаче си заслужаваше, защото ги класира на челните позиции във всички модни редакции и блогове.

На подобно събитие винаги има и доста неприятни модни недоразумения, на които също нямаше как да не обърнем внимание. Ще се постараем обаче бързо да забравим и да се съсредоточим върху хубавото. А то никак не беше малко. Видяхме прекрасни превъплъщения и много изненади (като например стилната Ники Минаж!?). Разбира се, всичко това ни помогна да създадем своите списъци с „модни попадения” и „модни недоразумения”, на които станахме свидетели по време на церемонията за раздаване на наградите Grammy 2015! Ето ги и тях:

Модни попадения:

Гуен Стефани в Atelier Versace, Рияна в Giambattista Valli, Кейти Пери в Zuhair Murad

Бионсе в Proenza Schouler, Рита Ора в Prada, Тейлър Суифт в Elie Saab

Ана Кендрик в Band of Outsiders, Сиара в Alexandre Vauthier, Ники Минаж в Tom Ford

Модни недоразумения:

Ким Кардашиян в Jean Paul Gaultier, Мадона в Givenchy, Лейди Гага в Brandon Maxwell

Катрин МакФий в Emilio Pucci, Иги Алезия в Giorgio Armani, Кели Осбърн в Christian Siriano