Букет от червени рози за Свети Валентин

1
Добави коментар
podari-buket
podari-buket

Доставка и връщане на продукт
Ние доставяме цветя и подаръци, правейки хората, на които държите, щастливи 24ч на ден, 7 дни в седмицата.Благодарение на нашия онлайн магазин за доставка на цветя, никога не е било по-лесно да поръчате доставка на цветя до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и много други градове в България. Заради нашата добре структурирана мрежа от локални флористи, сме способни да извършваме доставки на цветя, на същия ден, във всяко кътче на България. Така, вие получавате винаги свежи цветя от флорист наблизо. Нашата доставка е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА!Цената, която виждате в нашия каталог ще въде крайната цена на вашата поръчка! Забележете, че ако желаете доставка за същия ден, ще бъде наложена такса за експресна доставка от 5лв.Доставката на цветя в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и всички останали градове в България се извършва от наши собствени или на партньорите ни автомобили. Не използваме услигите на куриерски фирми, поради риск от увреждане на цветята. Така, ние не само гарантираме свежестта на доставените цветя, но също и точността на доставката. Можем да доставим цветята навреме и същевременно да ви уведомим, че доставката е била направена.Доставката на цветя за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и всички останали градове в България се извършва преди или след 12ч. на обяд, в зависимост от вашия избор в процеса на поръчка. Експресните доставки (за същия ден) се извършват до 18ч. Респективно, не можете да поръчате експресна доставка след 17ч. В такъв случай, доставката ще бъде извършена на следващия ден.

Възможности и начини за плащане

Подържаме редица възможности за плащане, включително кредитни и дебитни карти, PayPal, Банков превод, Western Union, MoneyGram, Заплащане при доставка.Кредитни карти и Moneybookers
Използваме Moneybookers като платежна система, за да обработваме плащанията си с кредитни и дебитни карти. Никаква информация за вашата карта не се съхранява, нито попълва на нашия уебсайт. След приключване на процеса на поръчка, ще бъдете пренасочени към страницата на Moneybookers, където ще въведете данните на кредитната си карта. Забележете, че там ще трябва да попълните адреса и името, на чиито е издадена картата, а не адреса аз доставка. Сигурността на вашите данни се гарантира от Moneybookers. Плащанията се обработват в реално време и ние можем да доставим поръчката ви незабавно.

PayPal
Най-често използвания начин за плащане в интернет и, според техните думи, най-харесвания начин да плащаш и получаваш пари. Ако имате сметка в PayPal, можете да се възползвате от политиката за защита на клиента на PayPal и да платите със своята PayPal сметка. След като приключите процеса на поръчка, ще бъдете пренасочени към страницата на PayPal, където можете да влезете в профила си и завършите плащането. Плащанията се обработват в реално време и ние можем да доставим поръчката ви незабавно.

Банков превод
Винаги може да изберете да платите с банков превод, ако това е по-удобно за вас. Просто трябва да изберете този начин на плащане в процеса на поръчка. След приключване на поръчката, ще ви бъде предоставена банковата сметка на ДН Трейд ООД. Трябва да преведете сумата на тази сметка. В някои случаи, например ако поръчката ви трябва да бъде доставена на същия ден, можете да ни изпратите скрийншот или сканирано копие от платежното нареждане, за да можем да доставим поръчката, преди да сме получили парите в сметката си.

Western Union, Money Gram
Можете да изберете да платите с Western Union или MoneyGram. Прост трябва да изберете този начин на плащане в процеса на поръчка. След приключване на поръчката, ще ви бъде предоставена информация на кого да изпратите сумата. След извършване на плащането е задължително да ни пратите мейл с неговия контролен номер.

Защо да използвате нас?
Предимства на мрежата ни от локални флористи, гаранцията на за качество, доставката със собствени куриери.Е-цвете осъществява доставките на цветя за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и всички останали градове в България благодарение на своята добре разработена мрежа от логални флористи, в цялата страна. Така, вие получавате винаги свежи цветя от флорист наблизо, а ние сме способни да извършим вашата доставка само час след приключване на поръчката. Можете да се възползвате от нашия 24х7-съпорт-център. С нашият онлайн чат, ние сме още по-близо до вас, нашите клиенти, и вече година сме тук, за да отговорим на всеки въпрос и да разрешим всеки проблем, който може да имате. Независимо дали имате въпрос, относно доставката ни на цветя или просто се интересувате от услугите ни, нашите оператори са онлайн, за да задоволят любопитството ви. Всеки един от клиентите ни се възползва от гаранцията за качество, която предлагаме за продуктите си. Изпозваме само най-свежите и качествени цветя на пазара и комбинираме това с професионализма и посветеността на нашите флористи. Получавате 100% гарантиран ефект от услугата, според мнението на клиентите ни или получавате парите си обратно.E-cvete.com е повече от сигурен уебсайт. Цялата лична информация, която въвеждате се криптира и преминава през подсигурен SSL socket, като по този начин е невъзможно да бъде проследена от 3-та страна. Вярваме, че използването на последните технологии за сигурност ще осигури една по-сигурна и по-приятелска интернет среда, където интернет търговията не е заплаха за потребителя и неговите данни. Затова разчитаме на най-добрите системи за разплащане с кредитни и дебитни карти, като Moneybookers и PayPal. В E-Cvete.com извършваме доставките на цветя със свои собствени автомобили или с такива на нашите партньори. Така ние осигуряваме точността на доставката ви и гарантираме свежестта на продуктите си.