Калина Паскалева дава на съд Явор Бахаров!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Той я определи като меко казано „жрица на любовта“ и с това си събра доста негативи и критики по свой адрес. Разбира се, и самата Калина до известна степен си заслужи да си навлече гнева на Бахаров, тъй като го преследваше, за да разкрие на всички как се отнася той с почитателите си на улицата. Той обаче не се сдържа и изтърва нервите си, с което буквално шокира почитателите си, които не го бяха виждали до сега в такава светлина. 

Именно заради обидните думи, които отправи по адрес на скандалната репортерка, журналистка и писателка- Калина Паскалева, продуцентите на „Папараци“ са категорични, че няма да се сърдят за отправените обиди по адрес на целият екип, който заснема предаването на Николета Лозанова, но ще заведат дело, заради обидните и грозни думи, които е отправил по адрес на Паскалева. Андрей Арнаудов разкри още, че ще застане плътно зад Калина по време на делото, но според юристи и Явор има за какво да се захване. 

Оказва се, че вещи лица, с които актьора се е консултирал след отправените му заплахи, че ще бъде даден на съд, са категорични, че според българските закони никой няма право да те снима, без знанието на заснемания, а още по-малко кадрите да бъдат излъчени в национален ефир, разкриха колегите от skandalno.net. Това, пък, от своя страна означава, че Калина може не само да загуби делото, ами може ѝ да навлече куп проблеми на продуцентите и водещата на „Папараци“.