Първи трейлър на „Aloha“ с Брадли Купър, Ема Стоун и Рейчъл МакАдамс

1
Добави коментар
bellerephon
bellerephon

Големи фенове сме на Камерън Кроу и нямахме търпение да видим какъв ще бъде следващият му филм. Е, този ден най-накрая дойде, благодарение на трейлъра разпространен от Columbia Pictures. Дълго време филмът беше известен само като „Untitled Romantic“, но вече е с официално заглавие „Aloha“.

Щастливи сме да кажем, че видеото ни харесва и то доста. Изглежда, че във филма ще присъстват всички тези очарователни елементи, заради които харесваме филмите на Кроу – забавен диалог, страхотна музика, интересна обстановка и най-вече добра история.

Сюжетът разказва за Брайън Джилкрист (Брадли Купър) – прочут военен пилот в Щатската космическа програма. Поради необуздания си характер и рискованите решения, неговия началник (в ролята Алек Болдуин) решава да му даде втори, последен шанс – той го изпраща на остров Хонолулу на Хавайте, за да надзирава изстрелването на нов спътник. Освен проблемите на работното място, Брайън трябва да решава такива и в личния си живот. На острова той срещата бившата си приятелка Трейси (Рейчъл МакАдамс) и красивата, но и досадно ентусиазирана колежка Ндж (Ема Стоун). Раздвоен между двете, той ще трябва да избира – Трейси или Ндж; личен живот или кариера.

Филмът има бляскав звезден състав и освен гореизброените в него ще вземат участие още: Бил Мъри, Дани МакБрайд, Джон Кразински, Джей Барушел, Ивана Миличевич, Фахим Фазли и др.

Освен режисьор, Камерън Кроу е и сценарист на романтичната комедия.

„Aloha“ ще тръгне в киносалоните от 29 май, като все още не е обявено дали филмът ще бъде разпространяван и в българските кина.

Сходни публикации

Тагове: Алоха, Брадли Купър, Ема Стоун, Рейчъл Макадамс, трейлър