Тези хора над 60 години ще унищожат стереотипите ви за възрастта

9
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Мнозина от нас смятаме, че веднъж щом остареем, най-добрите ни дни остават за гърба ни и вече не можем да осъществим мечтите, пише Bored Panda.

Фотографът Владимир Яколев обаче открива, че това не е вярно и че не бива да имаме подобни стереотипи.

Виж още: Вдъхновяващи портрети на възрастни хора, които спортуват активно

Неговият фотопроект „Ерата на щастието“ ни запознава с хора, които са на 70-, 80- и дори 100-годишна възраст, които все още преследват своите мечти и изпробват нови неща!

Потърсете вдъхновение от тях!

61-годишната Грента Понтарели е таньорка на стълб 78-годишният скейтбордист Лойд Кан решава, че на 65 иска да пробва карането на скейтборд 72-годишната Рут Флауърс решава да стане клубен диджей на 68 70-годишната Анет Ларкинс прилича на 40 благодарение на сурова веганска диета 102-годишният колоездач Робърт Марчанд 87-годишната фигуристка Ивон Доулен 73-годишният Дуан Цинфу изпълнява движения, които могат да затруднят и младите атлети 70-годишният д-р Джефри Лайф започва да се занимава с фитнес сериозно на 60 78-годишният бодибилдър Джим Морис става вегетарианец на 50. 15 години по-късно – и веган 96-годишният планински скиoр Александър Розентал 61-годишната Синди Джоузеф се занимава с фитнес, работи като фото модел и води популярен видео блог Лин Рут Милър е на 80. Тя е комик. Занимава се с това от 70-годишна 75-годишната Вирджиния от Полша решава да стане диджей преди няколко години Мадона Бъдър е на 83. Тя е монахиня и участва в маратони Фигуристите Пат и Алисия Мурхед – съответно на 81- и 66-годишна възраст Айкидо клуб за жени в Новосибирск. Най-младата жена в него е на 55, а най-възрастната – на 75 78-годишният Пол Феген е фокусник. Някога е бил мултимилионер. В момента си изкарва прехраната, правейки трикове с карти 75-годишният Валентин Бадич танцува буги-вуги, рокабили и др.