Цветна градина в гардероба ни! » eMODNO да имам

15
Добави коментар
svetla58
svetla58

Докато продължаваме да си мечтаем за топлите и нежни слънчеви лъчи на пролетта, днес решихме да ви представим една много любима тенденция, която всяка година неуморно се завръща под светлината на прожекторите, за да ни зарадва със своята свежест и красота. Флоралният мотив е вечният тренд, който така и никога не ни омръзва.

Топ дизайнерите отново показаха своето огромно уважение към цветните шарки в пролетно-летните си колекции като обсипаха моделите с нежни и красиви градини. Рекламните кампании на Oscar de la Renta, Dolce&Gabanna, Michael Kors, Carolina Hererra и редица други световно известни имена в модния дизайн, са изпълнени със заразителен позитивизъм и красота, които веднага бихме искали да пренесем и върху себе си.

Именно поради тази причина днес избрахме да ви вдъхновим с няколко страхотни шопинг предложения във флорален принт, с който ще освежите гардероба си след еднообразния зимен сезон. Харесваме цветните мотиви, защото са не само красиви, но и лесни за съчетаване, а и се превръщат в страхотен основен акцент на всеки тоалет. За тази цел, нашият съвет е да изберете по-семпла визия, която ще накара цветната градина върху вас да изпъкне, за да привлече вниманието на всички околни. При подбора на аксесоари обаче трябва да сте много внимателни. Флоралният принт не кореспондира добре с обемни и тежки колиета, защото така ще се получи излишно претрупване на форми и нюанси. По-добър избор ще бъдат деликатните бижута, които само загатват за своето присъствие.

За да ви помогнем с избора, днес подбрахме няколко страхотни предложения от онлайн магазините www.boohoo.com, www.newlook.com, www.goddiva.co.uk! А сега готов ли е вашия перфектен цветен тоалет?

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева