Нов трейлър на романтичната драма „The Age of Adaline“ с Блейк Лайвли и Харисън Форд

0
Добави коментар
bellerephon
bellerephon

Последните години са силни за романтичните драми. Ето, само днес бяха разпространени трейлъри на „Aloha“ и „The Age of Adaline“ („Епохата на Аделин“). И ако в първия ще присъства доза хумор, типична за филмите на Камерън Кроу, то във втория създателите й са наблегнали повече на трагедията.

Няма какво да се лъжем, видеото привлече вниманието ни с името на Харисън Форд. Почитатели сме на актьора, още от когато крадеше скъпоценни артефакти от гробници и пещери в поредицата „Индиана Джоунс“, но определено актьорът има още десетки култови роли в хитови филми. За съжаление и той се причислява към старата генерация артисти, които забравят кога да се откажат от занаята. В последните години Форд се носи по течението и играе в не особено стойностни филми, като: „Защитна стена“, „Каубои и извънземни“, „Параноя“, „Играта на Ендър“, „Водещият: Легендата продължава“ и др. (все още не сме гледали „42“, за който има прекрасни отзиви). Заради откровено слабите си роли през последното десетилетие, сме доста раздвоени около очакванията за новия му филм. Въпреки това ще му дадем шанс и искрено се надяваме, лентата да се откроява от останалите зле представили се продукции.

В продължение на осем десетилетия, Адалин Бауман (Блейк Лайвли) по чудо е останала на една и съща възраст – 29 години. Причина за невероятното явление е произшествие, случило се през 1933 година, което променя младата жена завинаги.

В самотното си съществуване, тя си е обещала да не позволява на никой да я доближи, тъй като се опасява, че човекът би могъл да разкрие тайната й. Но случайна среща с харизматичен филантроп на име Елис Джоунс (Михил Хайшман) възпламенява в нея страсттта към живота и любовта.

Когато един уикенд Елис и родителите му заплашват да разкрият истината за младостта й, Адалин взима решение, което ще промени живота й завинаги.

В ролите ще видим още: Харисън Форд, Линда Бойд, Ричард Херман, Аманда Крю, Елън Бърстин, Кейти Бейкър, Марк Ганиме, Анджали Джай и др.

Режисьор е Лий Толанд Кригер, а сценаристи Дж. Милс Гудло и Салвадор Пашковиц.

Световната премиера на „The Age of Adaline“ е на 24 април, 2015 година.

Сходни публикации

Тагове: The Age of Adaline, Блейк Лайвли, трейлър, Харисън Форд