Нови работни места за бране на ягоди в Испания

1
Добави коментар
starazagora
starazagora

Агенцията по заетостта набира 350 кандидати за бране на ягоди в Испания. Условията към кандидатите са да са жени на възраст от 20 до 42 години и да имат опит в селското стопанство. Освен опит в селското стопанство, е необходимо кандидатите да са физически здрави, без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии и да са свикнали с тежкия физически труд, който се полага ежедневно. Работодателят предлага:

– заплащане бруто 39,48 €/ден (нето 38,08 €/ден след удръжките за социални, здравни осигуровки и ДОД) – разходите за транспорт до Испания се поема от работодателя и се удържа от първата заплата на работника; връщането до България е за сметка на работодателя, ако работникът остане до края на кампанията (около средата на юни 2015 г.) – работно време – 6,30часа на ден; работи се по 6 дни в седмицата, като почивният ден е в зависимост от производителността и климатичните условия. Настаняване за сметка на работодателя. Храна за сметка на работника.

Кандидатите могат да подават документите си в бюрата по труда по местоживеене до 14ч. на 18.02.2015. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

За гр. Стара Загора, ул. Стефан Караджа №8, ет.1, стая 102, г-н П. Донев.