Объркани мисли за любовта в съзнанието на различните зодиакални знаци [част 3] | Teenproblem.net

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Стрелец

 

„Красотата ще спаси света”, мисли Стрелеца, оглеждайки се в огледалото. И тръгва да спасява света, да общува, да прави впечатление и да привлича погледи. Раздава усмивки, излъчва оптимизъм и приема симпатии. Не след дълго страстите се успокояват, усмивките избледняват, почитателите се отдалечават… А Стрелецът се чуди какво не е наред. Ще му трябва малко време, за да осъзнае, че истинската любов извира от сърцето на един конкретен човек, а не от задружна компания, търсеща забавления за чужда сметка.

 

Козирог

 

„Любовта изисква много време, няма да мога да си свърша работата…”, разсъждава на глас Козирога, докато пътува към офиса. „Ако има точен график, ако ми предложат програма за изпълнение и срещите да са по възможност само в почивните дни, тогава да, ще се съглася.” След което установява, че телефонът не звъни, че график няма, но няма и любов. Защото любовта не търпи ограничения и графици. Тя грабва всичко, веднага и за винаги. Рано или късно ще грабне и Козирога, който ще замени графиците с изгарящи чувства.

 

Водолей

 

„Едно не ми е ясно – какви чувства изпитвам в момента? Това любов ли е или приятелство?” Голямо раздвоение в съзнанието на Водолея. Редовно обърква стабилното приятелство с всепомитащата любов и се получава една такава каша… Най-добрият вариант е, ако намери в една и съща личност и приятелство, и любов. Но и най-труден вариант. Което не плаши вечно търсещия интелектуален Водолей. Той е абсолютно сигурен, че все веднъж ще се случи. Някой би казал, че прекалено често сменя „обектите на любовта си”. Нищо подобно, просто издирва идеалната комбинация. Риби „Истинската любов е като снежният човек Йети. Всички говорят за него, но никой не го е виждал”, въздишат романтичните

 

Риби

Те неуморно търсят смисъла на живота, а заедно с това и достойната личност, към която да ориентират огромната си любов. Те са готови да залеят с любов целия свят. Само така ще са сигурни, че животът им има смисъл и че си заслужава усилията.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:

Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева