Новата Мис Плеймейт заби бивше гадже на Азис!

3
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Титлата „Мис Плеймейт”, която Виктория Ананиева получи преди 10 дни, вече започна ѝ носи дивиденти.

Чаровницата вече може да се похвали с може би първия си креватен трофей – бившият любовник на фолк певеца Азис – Богдан Асенов.

„Не съм вулгарна, добро момиче съм!”, определи се наскоро г-ца Ананиева в свое телевизионно участие. Първото е изключително спорно, ако съдим от снимката, която е получена на редакционния имейл на в. „Уикенд“. На нея плеймейтката никак не прилича на непорочна и невинна, готвейки се да излиже с език бузката на Богдан Асенов. Представете си какво става по-нататък.

Плеймейтката и столичният бохем, който стана известен преди години с интимното си приятелство с Азис, се засекли в моден столичен клуб по-миналия уикенд.

Очевидци разказват, че Асенов и негов приятел си присъединили към дамската компания на миската. Тя побързала лично да му се представи: „Здрасти, аз съм новата „Плеймейт”. Ще си направим ли селфи?!”.

*Азис и Богдан

На масата на компанията се изляло солидно количество алкохол, а доброто момиче Виктория не била от трезвеничките. По някое време мацките и двамата им придружители се пренесли в друг клуб.

След почерпката и в него, доволно наквасената плеймейтката го напуснала заедно с Асенов и още един непознат младеж, кудкудякат софийски въртиопашки. Компанията продължила в апартамента на Богдан, а дали там са се завихрили двойки или тройки, само двамата мъже и миската знаят.

На следващия ден кола на една от таксиметровите фирми била повикана да обслужи адрес в центъра. След бурната нощ бакшишът откарал плеймейтката до дома ѝ в „Люлин”, пише Blife.bg.