Евродепутатът от ГЕРБ Ева Паунова идва в Стара Загора

1
Добави коментар
starazagora
starazagora

На 17 и18 февруари евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще направи първото си за годината посещение в Стара Загора. Във вторник българският евродепутат ще проведе работна среща с представители на Международния младежки център за работа с деца и младежи в риск. Ще присъстват още представители на клубовете „Млад журналист“ и „Дебати“, Младежки общински съвет, училища и домове за деца лишени от родителски грижи. Сред обсъжданите теми ще са: Образование, Финансова и стратегическа реформа за качествено образование; Интеграция на младите хора от етническите малцинства; Младежката заетост и европейските практики; Популяризиране ценностите на Европейския съюз и др. Срещата ще се състои от 17.00 часа в Зала № 2 на Община Стара Загора.

На 18 февруари от 11:00 часа, в зала 3-А на Тракийския университет Ева Паунова ще изнесе лекция пред преподаватели и студенти на тема „Какво получаваме от Европа“. От 14:00 часа, в зала № 1 на х-л Верея, евродепутатът от ГЕРБ ще вземе участие в съвместно организирана с МГЕРБ – Стара Загора кръгла маса на тема „Младежката безработица и начините за справяне с нея“.

Евродепутатът Ева Паунова откри своя първи Европейски информационен офис в Стара Загора през септември 2014 година. На 16 февруари ще бъде открит и нейният втори информационен офис, който ще се намира във Велико Търново. Ева Паунова е член в Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите и единственият български представител в Комисията по икономически и парични въпроси на ЕП, както и на новосъздадената специална комисия за данъчните практики. Тя също е част от Делегацията за връзки с Китайската народна република и на Делегацията за връзки с Америка. Ева Паунова беше избрана за заместник-председател на Интергрупата по младежки политики и стана един от съ-основателите на Интергрупата по дигитални въпроси.