Ерогенните зони на зодиите

5
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

За някои зодиите са твърде общ събирателен знак, други пък твърдо вярват в тях. По-долу ви представяме ерогенните зони на отделните зодиакални знаци.

Споделете с нас дали те важат за вас или за вашия партньор. 

Овен 

Темпераментът на Oвните иска удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото. Звуците ги възбуждат допълнително. 

Телец 

Еротичната зона на Tелеца е шията. Страстни целувки и нежни любовни ухапвания по врата ще разтопят представителите на тази зодия. 

Близнаци 

Дланите и ръцете до раменете са особено чувствителни. Жените реагират на целуване на ръцете от вътрешната страна, а мъжете обичат да им смучат пръстите бавно, един по един. 

Рак 

Известно е, че Раците могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най-чувствителната област от тялото са гърдите и двата пола реагират на орално или ръчно стимулиране на зърната. 

Лъв 

Гърбът е особено чувствителен. Действайте нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре. 

Дева

При Девата областта на коремчето е чувствителна към малки целувки с език, леко докосване с пръсти или дори с връхчетата на косата. 

Виж още: Секс по хороскоп

Везни 

Долната част на гърба и дупето са чувствителните области на Везната. Жените от тази зодия обичат тази част да бъде разтривана, потупвана или дори игриво пляскана и се възбуждат от такова внимание. 

Скорпион 

Има много активно еротично въображение. Всяко кътче трябва да произведе максимално количество удоволствие. 

Стрелец 

Мъжката чувствителна зона са бедрата от външната и вътрешната страна. За жените – и косата им. 

Kозирог 

Мъжете Козирози обичат жените да плъзгат зърната  си по лицето им, по устата, гърдите им и т.н. – това може да ги докара до лудост. Страстта на жената Козирог се събужда, ако нейният партньор я целуне зад коляното или около пъпа. И жените, и мъжете обичат масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба. 

Водолей 

Прасци и глезени. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците, носи удоволствие. 

Риби 

Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст. Ако триете пръстите на мъжа Риба между вашите или леко ги хапете, ще го направите луд от удоволствие. Жената Риба пък обича да масажира партньора със стъпалото си.

Виж още: Какво обича всяка зодия в леглото

Източник: woman.bg