Икономична следпразнична диета с кисело мляко

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Чудите се как да отслабнете след празниците ли? Опитайте режимът с кисело мляко, който е доказано ефективен в борбата с излишните килограми и спомага за перисталтиката на стомаха.
Навярно и вие сте попадали, както доста значителна част от хората всяка година по това време, в неприятната ситуация да се събудите с изключително подут корем, който се опитвате впоследствие да скриете под по-широки дрехи. Това обаче съвсем не представлява дългосрочно решение на проблема.
В случай, че досега не сте пробвали 2-дневната пречистваща диета с кисело мляко, сега е най-подходящото време за целта. При подлагането на този вид детоксикираща диета не се консумира друг вид храна освен кисело мляко.
Изключение единствено може да се направи за овесените ядки, от които се слага по 1 с.л в киселото мляко в рамките на деня. Един плод (средна ябълка, круша, сливи) на едно хранене също е допустимо в млечния детоксикиращ режим на кисело мляко. 
Можете да консумирате киселото мляко и разбито, въпреки че този вариант не е особено за препоръчване при двудневното спазване на този млечен режим, тъй като не благоприятства кой знае колко за достигането на точката на засищане. Колкото до маслеността на киселото мляко, старайте се да избирате по-нискомаслени алтернативи, за да можете да увеличите броя млека на дневна база в случай на изострен глад.
В рамките на тези два дни не само че се позволява, но силно се препоръчва пиенето на билкови/плодови чайове, както и такива с по-екзотични билки, за да притъпите непрестанното чувство за глад. Приемът на много вода е безсмислено да се упоменава тъй като тя би трябвало да присъства в значително количество в ежедневното ви меню без значение дали към момента сте се отдали на някакъв хранителен режим или не.
Млечният режим разбира се не действа винаги еднакво при всеки, но обещава сваляне между 2-3 килограма, което може би е точно това, към което се стремите.
 
Подлагането на невероятно изтощаващи диети и строги режими също не попада сред най-удачните варианти за целта, въпреки положителния ефект, който оказват върху здравословното състояние и теглото така или иначе.
Сами виждате обаче, че дневният прием калории е рязко редуциран, което превръща диетата в много трудна за издържане особено от хора с наднормени килограми. За разлика от нея, нашата 13-седмична програма за отслабване залага на балансирано и здравословно хранене без лишения и постоянно гладуване!