Комплекс „Чифлика“

11
Добави коментар
komplekschiflika
komplekschiflika

Разположен в непосредствена близост до старата столица Велико Търново, само на 2 км. по пътя за София, в китното село Леденик, сред невероятна природа, комплекс “Чифлика” предлага на своите гости комфорта и домашната топлина, от която се нуждаят. Тук можете да се отпуснете в просторната лятна градина на комплекса, умело декорирана със старинни битови предмети и истински произведения на изкуството. Всред буйна зеленина и ромолящи поточета можете да си починете до басейна с кристална вода. Гостоприемните домакини са помислили и за по-малките гости – за тях има малък басейн.
Комплекс “Чифлика” разполага с лятна кафе-тераса, механа със 170 места, подходяща за организирани мероприятия, семинари, сватби, кръщенета и др. Хотелската част се състои от 2 тройни стаи, едната с камина, 4 двойни стаи, 1-на луксозна двойна стая , 1 фамилна луксозна двойна стая , и самостоятелна къща за гости. За ваше улеснение и удобство комплекс “Чифлика” предлага охрана и руумсървиз. Комплекс “Чифлика” предоставя възможност за настаняване на по-големи групи туристи в хотели, с които си партнираме успешно. Комлекс “Чифлика” разполага с паркинг за 60 коли и вътрешен охраняем паркинг за гости на хотела. Майсторите готвачи ще ви посрещнат с богато меню от традиционна българска кухня, скара на жар, както и специалитети на пещ – агне по гергьовски и печено прасенце. За доброто ви настроение ще се погрижат оркестър на живо и звезди от поп фолка.
Имаме удоволствието да Ви представим и реновираният ни ресторант „Чифлика II”
, намиращ се в сърцето на старата столица. „Чифлика II” разполага с две зали – основна и зала за делови срещи и семинари, общо за 250 седящи места. С пет годишната си история, ресторантът се наложи като едно от най-добрите заведения с уютната си и стилна обстановка в духа на стария Търновград и отлична кухня. Утвърдихме се като най-предпочитаното място за провеждане на сватби и абитуриентски балове. За вашето добро настроение се грижат оркестър на живо, фолклорна програма и DJ.

За 5-годишнината от създаването на комплекс “Чифлика” през м. юли 2006 г. наши гости бяха Слави Трифонов и “Ку-ку бенд”.