Начало – EthnoНачало – Ethno

1
Добави коментар
Savoy
Savoy

Да пътуваш, да откриваш света в неговото многообразие, в културната му палитра от екзотичност и типичност е явление, характерно и модерно за времената ни. Пътувайки човек открива необятността. Насладата от живота, типична за цяло едно поколение – нови, модерни, млади, градски номади, дава ритъма на големия град, където можеш да превърнеш традициите в ново модно вдхъновение…и това е само плюс. Вижте хората, които ETHNO номинира. Те са цветните лица, които искате да срещнете, те са приятелите ви, с които общувате всеки ден, те са лицата на ETHNO и модерната градска култура.

Виж повече

Поставили сме си за цел да подтикнем всеки да повярва в собствените си възможности. Човек вярва, когато вижда резултати, а резултатите идват, когато действаме.

Ето защо нека заедно да се погрижим за това България да стане по-красива и по-приятна за живот.

Повярвай в България е инициатива на екипа на винарска изба ETHNO за поддържането и реставрирането на част от 100-те национални обекта на България. 

Купувайки бутилка вино ETHNO, вие дарявате 50 стотинки за възстановяване на хижа Скакавица на Рилските езера – един от 100-те туристически обекта на България. 

Нека помогнем на България да запази своите богатства!

ETHNO – Повярвай в България

[images]

Хижа Скакавица

В Северозападна Рила, на левия бряг на р. Скакавица, в подножието на вр. Кабул, се намира хижа Скакавица. На нейното място някога е била първата туристическа хижа в България, която била унищожена от стихиен пожар през 1951г.  Сегашната сграда е построена в периода 1958-1960г. с материалната помощ на БТС – София. Общият й капацитет е 120 легла, със собствено ел. захранване, бюфет, ресторант, туристическа столова, вътрешни санитарни възли и бани и ски гардероб. Срещу хижата има ски писта с влек, а само на около 20мин. от нея се намира живописният Скакавишки водопад, висок около 50м.

 

Нека заедно преживеем възстановяването на хижа Скакавица!

Виж повече