Над 500 българки и известни моделки заработват в Дубай като компаньонки!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

За „продажбата на плът“ в Дубай разказаха две жрици, които почти всяка година посещават дестинацията за 2-3 месеца, за да заработят пари, които им стигат да преживяват у нас почти година, и то без да се лишават от нищо. Едната от двете дами, разкрили за проституцията в ОАЕ, се казва Зара и е на 28 години. Родена е в Пловдив и от няколко години пътува до Дубай, където остава почти 3 месеца, за да заработи колкото се може повече пари. Именно тя разкри, че над 500 българки, между които имало и известни моделки, чиито имена не се съобщават обаче, всяка година заминават за изкуствената палма, за да изпълняват еротичните фантазии на заможните арабски бизнесмени. А те, пък, ако останели доволни си плащали от 500 до 1000 евро за час плътски удоволствия. 

Според арабските закони, най-древната професия на света е забранена за реализация в емирства. Според източниците ни обаче за местните власти там е обществена тайна, че всеки хотел или нощен бар си има по една-две компаньонки, които са на разположение на по-заможните посетители на хотела. 

Другата дубайска жрица, която се разкри пред медиите се казва Петя и е от София. Тя сподели, че от няколко години вече пътува до Дубай за няколко месеца, където изкарва доста добри пари (минимум хилядарка на вечер), а парите, които е събрала до сега обмисля да вложи в дребен бизнес в столицата. Жрицата е решила и тази година да замине за емирствата, за да припечели още няколко хиляди евро, с които по-късно да осъществи плановете си за собствен бизнес у нас.