Голям резил! Химията докара сериозни проблеми на Фики Стораро!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

За никой не е тайна, че 20-годишния Фики има за цел да постигне мечтаните форми на Херкулес, дори и чрез употреба на  стероиди, анаболи и разни други химии, защото нямал достатъчно време, за да го постигне само чрез тренировки в залата. Според информатора, който сигнализирал до горещата арена обаче Фики вече си патил от прекалената употреба на въпросните химии. 

Оказва се, че Фикрет Стораро, както е истинското име на младия изпълнител, напоследък все по-често имал интимни проблеми. Причината за тях била, че Фики не можел да консумира страстта си с никоя девойка. Най-вероятно заради химиите, които приема, на него му било все по-трудно да „вдигне самолета“, а според слуховете, които се носят из родните медии, една от разочарованите бройки на Малкия Стораро е именно колежката му Теди Александрова, с която певецът имал взимане-даване преди време, но когато нещата се случили и трябвало да стигнат до края, Фики се изложил. 

За химиите, които употребяват вманиачените в „аполоновите“ тела младежи се говори от край време, че могат да предизвикат стерилитет и импотентност при мъжете. Това обаче рядко трогва маниаците на тема мускули и те рискуват здравето си, за да бъдат здрави без много усилия. Заслужава ли си обаче да имаш тяло на Бог, а да не можеш да свършиш останалата „работа“ ?! Едва ли…